Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR ..{@KÇ@D@Ğ}..
Normal Tactiek @@GS@@
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
14.5 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Vameşu met een sublieme pass. Magalhães heeft problemen om de bal te vangen. Magalhães passt de bal zonder na te denken. Monticelli rent richting de bal. Monticelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vameşu onderschept slim de pass. Łyko rent richting de bal. Łyko met een sublieme pass. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Łyko is nu in balbezit. Łyko speelt de bal door. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães draait met de bal, schiet en ... Sualay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:1

7e minuut.
Daar is Van, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magalhães rent richting de bal. Łyko rent richting de bal. Monticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morköy is nu in balbezit. Magalhães onderschept slim de pass. Magalhães haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Łyko probeert naar een medespeler te passen. Magalhães speelt de bal door. Monticelli rent richting de bal. Monticelli draait met de bal, schiet en ... Sualay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:2

10e minuut.
Özeller is nu in balbezit. Özeller passt de bal in één keer door. Başardı heeft problemen om de bal te vangen. Magalhães onderschept slim de pass. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mergen geeft de bal voor. Inworp. Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devesa rent richting de bal. Devesa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Devesa rent richting de bal. Mergen is nu in balbezit. Monticelli geeft een hoge lob. Magalhães rent richting de bal. Magalhães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:3

22e minuut.
Başardı rent richting de bal. Magalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Magalhães passt de bal zonder na te denken. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:4

25e minuut.
Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko verovert de bal door een tackle van achteren. Łyko draait met de bal, schiet en ... Sualay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:5

25e minuut.
Magalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Magalhães passt de bal in één keer door. Monticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli draait met de bal, schiet en ... Sualay probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:6

28e minuut.
Badem met een sublieme pass. Monticelli rent richting de bal. Monticelli geeft de bal voor. Magalhães springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:7

29e minuut.
Vameşu passt de bal in één keer door. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães passt de bal in één keer door. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:8

32e minuut.
Daar is Vameşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu geeft een lange en hoge pass. Magalhães springt en kopt de bal. Sualay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Devesa passt de bal met de wreef. Daar is Hakim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łyko speelt de bal door. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:9

35e minuut.
Borończyk geeft de bal voor. Yiğittürk kopt de bal weg. Devesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko haalt uit met een fantastische trap. Morköy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Devesa zal de hoekschop nemen. Sualay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magalhães maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŞAKENTŞAHİNSPOR 91%, ..{@KÇ@D@Ğ}.. 9%.
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:10

50e minuut.
Klungelig pakt İzalmaz de bal. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk passt de bal in één keer door. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Monticelli rent richting de bal. Monticelli draait met de bal, schiet en ... Sualay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:11

56e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa onderschept slim de pass. Devesa geeft een hoge lob. Magalhães springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:12

57e minuut.
Daar is Özeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monticelli verovert de bal door een tackle van achteren. Monticelli passt de bal met de wreef. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:13

60e minuut.
Vameşu kopt de bal weg. Devesa probeert naar een medespeler te passen. Morköy heeft problemen om de bal te vangen. Łyko rent richting de bal. Łyko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:14

63e minuut.
Łyko is nu in balbezit. Morköy begaat een overtreding. Łyko raakt geblesseerd tijdens het duel. Devesa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sualay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa rent richting de bal. Devesa geeft de bal voor. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko schiet op doel. Sualay bokst de bal weg.

69e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Borończyk passt de bal in één keer door. Łyko rent richting de bal. Monticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Borończyk met een snelle inworp. Devesa geeft een lange en hoge pass. Daar is Morköy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:15

73e minuut.
Monticelli heeft problemen om de bal te vangen. Hakim is nu in balbezit. Monticelli onderschept slim de pass. Monticelli draait met de bal, schiet en ... Sualay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:16

75e minuut.
Devesa met een sublieme pass. Monticelli met een sublieme pass. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães schiet op doel. Hakim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Sualay bokst de bal weg.

77e minuut.
Devesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa geeft een lange en hoge pass. Magalhães rent richting de bal. Magalhães geeft een lange en hoge pass. Monticelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Devesa passt de bal in één keer door. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu geeft de bal voor. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães geeft een hoge lob. Sualay bokst de bal weg. Monticelli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:17

81e minuut.
Monticelli passt de bal met de wreef. Monticelli heeft problemen om de bal te vangen. Monticelli passt de bal met de wreef. Łyko rent richting de bal. Łyko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:18

84e minuut.
Borończyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horozcu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yiğittürk de bal onder controle te krijgen. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Devesa speelt de bal door. Monticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Magalhães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magalhães draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sualay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli schiet op doel. Sualay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŞAKENTŞAHİNSPOR 88%, ..{@KÇ@D@Ğ}.. 12%.
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:18