Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCA JUNİORS Blue Mountain State FC
424 Tactiek 4231 as
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 49.2
slecht Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
De Hauwere onderschept slim de pass. De Hauwere geeft een hoge lob. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:1

3e minuut.
De Hauwere onderschept slim de pass. De Hauwere speelt de bal door. Daar is Belalcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap. Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:2

4e minuut.
Ubaque is nu in balbezit. Ubaque passt de bal met de wreef. Nacsa met een sublieme pass. Belalcázar heeft problemen om de bal te vangen. Belalcázar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Karcıoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Hauwere met de inworp. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Tuncelili rent richting de bal. Apansız onderschept slim de pass. Apansız passt de bal met de wreef. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Merto onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nacsa met een snelle inworp. Apansız geeft een lange en hoge pass. Belalcázar springt en kopt de bal. Ercan bokst de bal weg.

11e minuut.
Nacsa geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu kopt de bal weg. Özatalay heeft problemen om de bal te vangen. Gadia geeft een hoge lob. Belalcázar krijgt zijn hoofd ertegen. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:3

13e minuut.
De Hauwere geeft de bal voor. Belalcázar heeft problemen om de bal te vangen. Tuncelili is nu in balbezit. Belalcázar onderschept slim de pass. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karcıoğlu trapt de bal weg van het doel. Apansız rent richting de bal. Apansız passt de bal met de wreef. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gadia passt de bal met de wreef. Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacsa geeft de bal voor. Belalcázar krijgt zijn hoofd ertegen. Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:4

19e minuut.
Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş onderschept slim de pass. Aslantaş met een sublieme pass. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar schiet op doel. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De Hauwere met een sublieme pass. Klungelig pakt Bahçe de bal. Gadia speelt de bal door. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De Hauwere geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belalcázar de bal. Tuncelili rent richting de bal. Belalcázar onderschept slim de pass. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:5

23e minuut.
Merto geeft een lange en hoge pass. Daar is Nacsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacsa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belalcázar de bal. Belalcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:6

24e minuut.
Merto is nu in balbezit. Merto met een sublieme pass. Belalcázar heeft problemen om de bal te vangen. Belalcázar schiet op doel. Karcıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:7

27e minuut.
Nacsa heeft problemen om de bal te vangen. Merto rent richting de bal. Nacsa onderschept slim de pass. Nacsa geeft een lange en hoge pass. Belalcázar springt en kopt de bal. Ercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bahçe probeert naar een medespeler te passen. Gadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadia passt de bal zonder na te denken. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:8

31e minuut.
Özatalay probeert naar een medespeler te passen. Bahçe heeft problemen om de bal te vangen. Aslantaş met een sublieme pass. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar draait met de bal, schiet en ... Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Karcıoğlu kopt de bal weg. Gadia rent richting de bal. Gadia passt de bal in één keer door. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacsa passt de bal in één keer door. Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ubaque probeert naar een medespeler te passen. Nacsa rent richting de bal. Nacsa passt de bal in één keer door. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Toktamış met de inworp. Bahçe met een sublieme pass. De Hauwere rent richting de bal. De Hauwere geeft een hoge lob. Nacsa geeft een lange en hoge pass. Ercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belalcázar maakt een snoekduik en kopt de bal. Ercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tuncelili rent richting de bal. Aslantaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aslantaş speelt de bal door. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar draait met de bal, schiet en ... Ercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De Hauwere rent richting de bal. De Hauwere passt de bal in één keer door. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap. Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tuncelili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCA JUNİORS 91%, Blue Mountain State FC 9%.
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:9

47e minuut.
Gadia passt de bal zonder na te denken. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız met een sublieme pass. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ercan trapt de bal weg. Nacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacsa speelt de bal door. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Karcıoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nacsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş geeft een hoge lob. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Belalcázar de bal. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:10

54e minuut.
Keseroğlu speelt de bal door. Nacsa met een sublieme pass. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:11

58e minuut.
Doeltrap. Ercan trapt de bal weg. Apansız geeft de bal voor. Belalcázar heeft problemen om de bal te vangen. Belalcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:12

59e minuut.
De Hauwere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Aslantaş de bal. Aslantaş geeft een hoge lob. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Üşenmez passt de bal met de wreef. Apansız rent richting de bal. Apansız passt de bal in één keer door. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Peck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadia passt de bal met de wreef. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:13

67e minuut.
Aslantaş heeft problemen om de bal te vangen. Aslantaş geeft de bal voor. Daar is Karcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar draait met de bal, schiet en ... Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:14

69e minuut.
Bahçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçe probeert naar een medespeler te passen. Gadia speelt de bal door. Belalcázar is nu in balbezit. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De Hauwere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toktamış. De Hauwere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Hauwere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belalcázar krijgt zijn hoofd ertegen. Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:15

76e minuut.
Toktamış is nu in balbezit. Toktamış geeft een lange en hoge pass. Apansız kopt de bal weg. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar schiet op doel. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gadia probeert de bal met de borst te controleren. Gadia met een sublieme pass. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap. Ercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:16

81e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız geeft een hoge lob. Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Bahçe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslantaş speelt de bal door. Belalcázar rent richting de bal. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap. Ercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:17

85e minuut.
Inworp. Üşenmez met de inworp. Nacsa geeft de bal voor. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:18

86e minuut.
Carvajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Hauwere is nu in balbezit. De Hauwere passt de bal met de wreef. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:19

88e minuut.
Apansız passt de bal zonder na te denken. Gadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadia passt de bal zonder na te denken. Apansız is nu in balbezit. Apansız geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bahçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş onderschept slim de pass. Aslantaş passt de bal met de wreef. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCA JUNİORS 83%, Blue Mountain State FC 17%.
BUCA JUNİORS - Blue Mountain State FC 0:20