Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denemespor Prime FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Toğuz geeft de bal voor. Cezveci is nu in balbezit. Cezveci passt de bal zonder na te denken. Aralık bereikt de bal nog maar net als eerste. Aralık draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ulutürk passt de bal in één keer door. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı geeft de bal voor. Sadık rent richting de bal. Sadık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Şinaz passt de bal zonder na te denken. Gümüşdağ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulutürk. Ulutürk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Yazgan rent richting de bal. Kırşehirliler onderschept slim de pass. Kırşehirliler speelt de bal door. Cezveci rent richting de bal. Cezveci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denemespor - Prime FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denemespor 49%, Prime FC 51%.
denemespor - Prime FC 1:0

61e minuut.
Fırıncı met een sublieme pass. Kırşehirliler is nu in balbezit. Kırşehirliler passt de bal in één keer door. Cezveci is nu in balbezit. Cezveci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ulutürk probeert de bal aan de voet te houden. Gümüşdağ rent richting de bal. Sadık verovert de bal door een tackle van achteren. Sadık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tunalı probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fırıncı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fırıncı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık geeft een hoge lob. Yazgan probeert de bal aan de voet te houden. Sadık is nu in balbezit. Sadık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gümüşdağ probeert naar een medespeler te passen. Aralık is nu in balbezit. Aralık probeert naar een medespeler te passen. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denemespor 45%, Prime FC 55%.
denemespor - Prime FC 1:0