Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus C.F Lucci FC
1vs1 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintepe probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:1

5e minuut.
Podbipięta geeft de bal voor. Emin rent richting de bal. Emin speelt de bal door. Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Efe is nu in balbezit. Efe probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren haalt uit met een fantastische trap. Fanjul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:2

12e minuut.
Wan-Bissaka geeft een hoge lob. Ceyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceyhan speelt de bal door. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Belkemiren rent richting de bal. Wan-Bissaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan-Bissaka passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daşçı zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Emin rent richting de bal. Emin passt de bal in één keer door. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... Fanjul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:3

21e minuut.
Şahintepe is nu in balbezit. Şahintepe passt de bal zonder na te denken. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:4

25e minuut.
Daşçı met een snelle inworp. Şahintepe rent richting de bal. Şahintepe met een sublieme pass. Emin rent richting de bal. Emin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:5

30e minuut.
Efe met een sublieme pass. Emin probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren haalt uit met een fantastische trap. Fanjul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:6

33e minuut.
Susuz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emin met een snelle inworp. Şahintepe heeft problemen om de bal te vangen. Şahintepe schiet op doel. Fanjul bokst de bal weg.

38e minuut.
Susuz onderschept slim de pass. Pekmezci verovert de bal door een tackle van achteren. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... Fanjul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Popescu geeft een hoge lob. Inworp. Emin met de inworp. Şahintepe rent richting de bal. Şahintepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... Fanjul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:7

44e minuut.
Susuz is nu in balbezit. Susuz passt de bal in één keer door. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... Fanjul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus C.F 86%, Lucci FC 14%.
Juventus C.F - Lucci FC 0:7

47e minuut.
Yalın met een sublieme pass. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin met een sublieme pass. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Susuz verovert de bal door een tackle van achteren. Susuz passt de bal zonder na te denken. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... Fanjul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:8

53e minuut.
Yalın passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şahintepe de bal. Şahintepe met een sublieme pass. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:9

57e minuut.
Ceyhan passt de bal zonder na te denken. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin passt de bal met de wreef. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:10

59e minuut.
Emmers passt de bal in één keer door. Susuz is nu in balbezit. Şahintepe verovert de bal door een tackle van achteren. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pekmezci speelt de bal door. Şahintepe rent richting de bal. Şahintepe speelt de bal door. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... Fanjul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Yalın passt de bal met de wreef. Şahintepe is nu in balbezit. Şahintepe speelt de bal door. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:11

64e minuut.
Susuz probeert naar een medespeler te passen. Abellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:12

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daşçı zal de hoekschop nemen. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren schiet op doel. Fanjul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuz verovert de bal door een tackle van achteren. Efe verovert de bal door een tackle van achteren. Şahintepe rent richting de bal. Şahintepe haalt uit met een fantastische trap. Fanjul bokst de bal weg. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:13

87e minuut.
Şahintepe verovert de bal door een tackle van achteren. Şahintepe probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren schiet op doel. Fanjul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus C.F - Lucci FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus C.F 85%, Lucci FC 15%.
Juventus C.F - Lucci FC 0:14