Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shield City Prime FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
average Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bingöllüoğlu met een snelle inworp. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk haalt uit met een fantastische trap. Eksen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Eksen is nu in balbezit. Eksen met een sublieme pass. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy schiet op doel. Onkasım probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Soyer speelt de bal door. Yazgan rent richting de bal. Balta rent richting de bal. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eksen rent richting de bal. Ulutürk onderschept slim de pass. Ulutürk speelt de bal door. Sadık rent richting de bal. Sadık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
İshakoğlu trapt de bal weg van het doel. Balta kopt de bal weg. Kastamonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kastamonu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balta is nu in balbezit. Balta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Soyer passt de bal zonder na te denken. Ulutürk rent richting de bal. Haydaroglu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Haydaroglu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shield City 56%, Prime FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shield City - Prime FC 0:0

54e minuut.
Balta rent richting de bal. Yaşarsoy rent richting de bal. Balta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eksen rent richting de bal. Ulutürk onderschept slim de pass. Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karga met een snelle inworp. Balta geeft de bal voor. Soyer kopt de bal weg. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shield City - Prime FC 1:0

78e minuut.
Kastamonu geeft een hoge lob. Şinaz is nu in balbezit. Şinaz passt de bal zonder na te denken. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balta rent richting de bal. Balta speelt de bal door. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy schiet op doel. Kastamonu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shield City - Prime FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shield City 47%, Prime FC 53%.
Shield City - Prime FC 2:0