Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCA JUNİORS Flagelo FK
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Silvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatalay rent richting de bal. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü haalt uit met een fantastische trap. Tektaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Flagelo FK 1:0

16e minuut.
Öztopçu geeft de bal voor. Inworp. Yakışık met de inworp. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatalay geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Öztopçu geeft de bal voor. Şehitarslan rent richting de bal. Karcıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şehitarslan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Silvan kopt de bal weg. Beşikçi probeert de bal met de borst te controleren. Özatalay rent richting de bal. Ülkü is nu in balbezit. Ülkü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Flagelo FK 2:0

27e minuut.
Özbakar is nu in balbezit. Özbakar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuncelili de bal. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Karabekir geeft een lange en hoge pass. Özbakar kopt de bal weg. Keseroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - Flagelo FK 2:1

41e minuut.
Şehitarslan passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuncelili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerci is nu in balbezit. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCA JUNİORS 42%, Flagelo FK 58%.
BUCA JUNİORS - Flagelo FK 2:1

52e minuut.
Tuncelili rent richting de bal. Tekerci verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerci speelt de bal door. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ülkü rent richting de bal. Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Ülkü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ülkü krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCA JUNİORS 36%, Flagelo FK 64%.
BUCA JUNİORS - Flagelo FK 2:1