Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akrep Kral HD Johnny Sins FK
Akh Tactiek 433
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 23.7
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bolatlı passt de bal met de wreef. Aslantaş probeert de bal aan de voet te houden. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarınç haalt uit met een fantastische trap. Tepesiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akrep Kral HD - Johnny Sins FK 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Sarınç de bal. Peçenek is nu in balbezit. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı schiet op doel. Tepesiz bokst de bal weg.

9e minuut.
Akyol is nu in balbezit. Elazığlı rent richting de bal. Elazığlı geeft een hoge lob. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarınç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Akyol speelt de bal door. Sivaslı rent richting de bal. Sivaslı passt de bal met de wreef. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu schiet op doel. Çarşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Turansoy is nu in balbezit. Turansoy geeft een lange en hoge pass. Bolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş schiet op doel. Tepesiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Erbaş verovert de bal door een tackle van achteren. Erbaş passt de bal in één keer door. Sivaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslı haalt uit met een fantastische trap. Elazığ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Peçenek geeft een lange en hoge pass. Akyol kopt de bal weg. Daar is Bolatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elazığ is nu in balbezit. Elazığ geeft een hoge lob. Çarşı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gümüşhaneli onderschept slim de pass. Gümüşhaneli passt de bal in één keer door. Sarınç is nu in balbezit. Sarınç schiet op doel. Tepesiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akrep Kral HD 35%, Johnny Sins FK 65%.
Akrep Kral HD - Johnny Sins FK 1:0

63e minuut.
Tunçoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ermişoğlu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Aslantaş passt de bal met de wreef. Elazığ is nu in balbezit. Elazığ speelt de bal door. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ... Çarşı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akrep Kral HD - Johnny Sins FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akrep Kral HD 47%, Johnny Sins FK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akrep Kral HD - Johnny Sins FK 1:1