Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
expo Juventus C.F
Normal Tactiek 1vs1
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Savaşkan is nu in balbezit. Savaşkan passt de bal met de wreef. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı schiet op doel. Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 1:0

10e minuut.
Daar is Savaşkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaşkan probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Savaşkan zal de hoekschop nemen. Kandıralı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Metin rent richting de bal. Kandıralı rent richting de bal. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 2:0

14e minuut.
Metin speelt de bal door. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan met een sublieme pass. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuz onderschept slim de pass. Yola is nu in balbezit. Susuz onderschept slim de pass. Susuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Metin rent richting de bal. Metin met een sublieme pass. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 3:0

19e minuut.
Keseroğlu neemt de hoekschop. Savaşkan kan de bal niet met de borst controleren. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 4:0

21e minuut.
Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin is nu in balbezit. Metin probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 5:0

22e minuut.
Wan-Bissaka probeert naar een medespeler te passen. Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuz onderschept slim de pass. Susuz schiet op doel. Dümbüllü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Savaşkan passt de bal zonder na te denken. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 6:0

29e minuut.
Abellón kopt de bal weg. Podbipięta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podbipięta geeft een hoge lob. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan passt de bal in één keer door. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Savaşkan probeert naar een medespeler te passen. Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan speelt de bal door. Metin is nu in balbezit. Metin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Znaczko speelt de bal door. Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşkan passt de bal met de wreef. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka bokst de bal weg. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: expo 30%, Juventus C.F 70%.
expo - Juventus C.F 6:0

49e minuut.
Wan-Bissaka passt de bal in één keer door. Susuz rent richting de bal. Turan onderschept slim de pass. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap. Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 7:0

62e minuut.
Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan speelt de bal door. Savaşkan probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 8:0

78e minuut.
Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu met een sublieme pass. Metin rent richting de bal. Metin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 9:0

82e minuut.
Uluarslan onderschept slim de pass. Uluarslan speelt de bal door. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin schiet op doel. Wan-Bissaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Susuz passt de bal zonder na te denken. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu passt de bal zonder na te denken. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 10:0

88e minuut.
Uljarević rent richting de bal. Uljarević passt de bal zonder na te denken. Kandıralı heeft problemen om de bal te vangen. Kandıralı draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
expo - Juventus C.F 11:0

89e minuut.
Emmers is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savaşkan neemt de hoekschop. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: expo 18%, Juventus C.F 82%.
expo - Juventus C.F 11:0