Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime FC Johnny Sins FK
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 25.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Adıvar met de inworp. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş geeft een hoge lob. Sivaslı rent richting de bal. Sivaslı haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit bokst de bal weg.

14e minuut.
Sivaslı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kastamonu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Erbaş neemt de hoekschop. Sivaslı springt en kopt de bal. Özyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bingöllüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Akyol rent richting de bal. Akyol passt de bal zonder na te denken. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sivaslı rent richting de bal. Kastamonu is nu in balbezit. Elazığ begaat een overtreding. Elazığ krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tuncelililer geeft een hoge lob. Daar is Tüzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadık is nu in balbezit. Sadık schiet op doel. Daar is Sincik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sincik trapt de bal weg van het doel. Şinaz kopt de bal weg. Peçenek probeert de bal met de borst te controleren. Ulutürk onderschept slim de pass. Ulutürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kastamonu geeft een lange en hoge pass. Tuncelililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Erbaş ... Strafschop! Erbaş krijgt een gele kaart. Tuncelililer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulutürk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tepesiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Onkasım is nu in balbezit. Onkasım geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akyol met de inworp. Elazığ geeft een lange en hoge pass. Özyiğit bokst de bal weg. Sivaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime FC - Johnny Sins FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime FC 52%, Johnny Sins FK 48%.
Prime FC - Johnny Sins FK 0:1

50e minuut.
Elazığ bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tunalı de bal. Akyol is nu in balbezit. Akyol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Şinaz rent richting de bal. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk met een sublieme pass. Sadık rent richting de bal. Sadık draait met de bal, schiet en ... Tepesiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime FC 48%, Johnny Sins FK 52%.
Prime FC - Johnny Sins FK 0:1