Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shield City Emrzb
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Ekmekçioğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sıla de bal. Bayburtlular rent richting de bal. Bayburtlular schiet op doel. İshakoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shield City - Emrzb 0:1

7e minuut.
Eksen rent richting de bal. Ekmekçioğlu onderschept slim de pass. Bayburtlular rent richting de bal. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karga neemt de hoekschop. Klungelig pakt Soyer de bal. Balta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shield City - Emrzb 1:1

20e minuut.
Haydaroglu speelt de bal door. Bayburtlular is nu in balbezit. Sarılar met een sublieme pass. Bayburtlular rent richting de bal. Bayburtlular draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Ardınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karga is nu in balbezit. Karga met een sublieme pass. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ilgaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocamaz rent richting de bal. Sarılar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarılar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shield City 59%, Emrzb 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shield City - Emrzb 1:1

55e minuut.
Atan rent richting de bal. Soyer onderschept slim de pass. Soyer met een sublieme pass. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Haydaroglu is nu in balbezit. Soyer is nu in balbezit. Atan begaat een overtreding. Atan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bakkaloğlu geeft de bal voor. Inworp. Karga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balta rent richting de bal. Balta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bahadır trapt de bal weg van het doel. Ekmekçioğlu kopt de bal weg. Ilgaz heeft problemen om de bal te vangen. Bayburtlular is nu in balbezit. Bayburtlular haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Niğde rent richting de bal. Balta verovert de bal door een tackle van achteren. Balta probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bakkaloğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balta rent richting de bal. Balta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shield City 35%, Emrzb 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shield City - Emrzb 1:1