Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kutahyaspor4326 Flagelo FK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tekerci is nu in balbezit. Silvan rent richting de bal. Silvan passt de bal in één keer door. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Karabekir geeft de bal voor. Şehitarslan probeert de bal aan de voet te houden. Seferoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şehitarslan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekerci neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dadaloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siverek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverek passt de bal met de wreef. Tekerci rent richting de bal. Tekerci draait met de bal, schiet en ... Dadaloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 0:1

13e minuut.
Yatıran met een sublieme pass. Silvan is nu in balbezit. Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Halat rent richting de bal. Halat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Özbakar met een sublieme pass. Tekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerci speelt de bal door. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yatıran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tekirdağlı met de inworp. Halat bereikt de bal nog maar net als eerste. Halat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Akaslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Seferoğlu de bal. Silvan verovert de bal door een tackle van achteren. Seferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Halat heeft problemen om de bal te vangen. Halat draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Yatıran geeft een hoge lob. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkişi rent richting de bal. Şehitarslan onderschept slim de pass. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 0:2

29e minuut.
Öztopçu met een snelle inworp. Klungelig pakt Silvan de bal. Silvan passt de bal met de wreef. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 0:3

33e minuut.
Silvan rent richting de bal. Halat rent richting de bal. Halat passt de bal in één keer door. Akaslan rent richting de bal. Akaslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 1:3

42e minuut.
Halat bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan rent richting de bal. Halat is nu in balbezit. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutahyaspor4326 44%, Flagelo FK 56%.
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 2:3

50e minuut.
Tekerci rent richting de bal. Kara is nu in balbezit. Kara probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... Paal! Dadaloğlu bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öztopçu met de inworp. Atakol is nu in balbezit. Atakol geeft de bal voor. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 2:4

71e minuut.
Erkişi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkişi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beşikçi de bal. Akaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutahyaspor4326 50%, Flagelo FK 50%.
kutahyaspor4326 - Flagelo FK 2:4