Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denemespor Johnny Sins FK
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Doğramacı is nu in balbezit. Elazığ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doğramacı. Elazığ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Elazığ kan niet meer verder spelen. Kankardeş komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Doğramacı geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erbaş speelt de bal door. Sivaslı rent richting de bal. Sivaslı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Turansoy rent richting de bal. Kırşehirliler onderschept slim de pass. Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler onderschept slim de pass. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
denemespor - Johnny Sins FK 1:0

15e minuut.
Inworp. Fırıncı met een snelle inworp. Turansoy is nu in balbezit. Kırşehirliler verovert de bal door een tackle van achteren. Kırşehirliler passt de bal zonder na te denken. Tepesiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Erbaş probeert de bal met de borst te controleren. Fırıncı verovert de bal door een tackle van achteren. Fırıncı speelt de bal door. Cezveci is nu in balbezit. Cezveci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cezveci rent richting de bal. Kırşehirliler rent richting de bal. Cezveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
denemespor - Johnny Sins FK 2:0

37e minuut.
Doğramacı is nu in balbezit. Doğramacı speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Peçenek de bal onder controle te krijgen. Cezveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denemespor 27%, Johnny Sins FK 73%.
denemespor - Johnny Sins FK 2:0

50e minuut.
Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Adıvar met een snelle inworp. Erbaş is nu in balbezit. Erbaş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nadide heeft problemen om de bal te vangen. Tunçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçoğlu geeft een hoge lob. Kankardeş rent richting de bal. Kankardeş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Seheryıldızı speelt de bal door. Adıvar rent richting de bal. Cezveci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cezveci krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tunçoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Turansoy de bal. Seheryıldızı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Seheryıldızı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aralık de bal. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
denemespor - Johnny Sins FK 3:0

68e minuut.
Tüzel rent richting de bal. Kırşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler speelt de bal door. Cezveci rent richting de bal. Cezveci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tüzel speelt de bal door. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide speelt de bal door. Daar is Cezveci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cezveci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denemespor - Johnny Sins FK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denemespor 54%, Johnny Sins FK 46%.
denemespor - Johnny Sins FK 4:0