Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk fenerbahce futbol
sontaktık Tactiek taktiktik
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lascelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascelles speelt de bal door. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Dann springt en kopt de bal. Brajnovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Haisen probeert naar een medespeler te passen. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec speelt de bal door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dere is nu in balbezit. Dere passt de bal met de wreef. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik geeft een hoge lob. Haisen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - fenerbahce futbol 1:0

13e minuut.
Kozalak passt de bal in één keer door. Dann is nu in balbezit. Lascelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann rent richting de bal. Dann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Göktaş sk - fenerbahce futbol 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Vitulli de bal. Vitulli kopt de bal weg. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx geeft een hoge lob. Dann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - fenerbahce futbol 1:2

30e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Kozalak speelt de bal door. Belik met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Göktaş sk - fenerbahce futbol 2:2

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczygło de bal onder controle te krijgen. Szczygło met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lascelles de bal onder controle te krijgen. Dann is nu in balbezit. Dann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vitulli verovert de bal door een tackle van achteren. Vitulli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belik met de inworp. Dere geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żygadło rent richting de bal. Żygadło passt de bal in één keer door. Vitulli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lascelles passt de bal met de wreef. İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 52%, fenerbahce futbol 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göktaş sk - fenerbahce futbol 2:2

52e minuut.
Ujec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Kozalak met een snelle inworp. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Brajnovits bokst de bal weg.

53e minuut.
Saralegui met de inworp. Lascelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascelles speelt de bal door. Saralegui geeft de bal voor. Dann krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szczygło speelt de bal door. Klungelig pakt Dann de bal. Dann met een sublieme pass. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lascelles met een sublieme pass. Klungelig pakt Dann de bal. Venczel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dann raakt geblesseerd tijdens het duel. Lascelles komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Dere de bal. Dann is nu in balbezit. Venczel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dann raakt geblesseerd tijdens het duel. Lascelles zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brajnovits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brajnovits probeert naar een medespeler te passen. Szczygło kopt de bal weg. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann draait met de bal, schiet en ... Brajnovits bokst de bal weg.

67e minuut.
İlalay geeft de bal voor. Haisen kan de bal niet met de borst controleren. Vitulli rent richting de bal. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ciołek geeft de bal voor. Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Lascelles geeft een lange en hoge pass. Dann maakt een snoekduik en kopt de bal. Brajnovits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - fenerbahce futbol 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 64%, fenerbahce futbol 36%.
Göktaş sk - fenerbahce futbol 2:3