Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÖRKLÜ BOZKURT FC Teampim
şşşşş Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Kuşçu met een snelle inworp. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna met een sublieme pass. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Türker de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 1:0

4e minuut.
Oğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalmaz speelt de bal door. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Özgür kopt de bal weg. Delikadir heeft problemen om de bal te vangen. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schiet op doel. Gattlen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kuşçu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boncuk met de inworp. Daar is Kurtuluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtuluş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Uztunç kopt de bal weg. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş passt de bal zonder na te denken. Boncuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç geeft een hoge lob. Tekke kopt de bal weg. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ateşalmaz rent richting de bal. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir met een sublieme pass. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 1:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurttekin de bal onder controle te krijgen. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz probeert naar een medespeler te passen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Boncuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncuk passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schiet op doel. Timsahlar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 1:2

39e minuut.
Zydorowicz is nu in balbezit. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zydorowicz geeft de bal voor. Sezgili springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sezgili passt de bal met de wreef. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz schiet op doel. Türker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 73%, Teampim 27%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 1:2

52e minuut.
Chojna rent richting de bal. Chojna probeert naar een medespeler te passen. Türker met een sublieme pass. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Yoğun bokst de bal weg.

61e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz speelt de bal door. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. Iacobelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Zydorowicz rent richting de bal. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 2:2

77e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Türker geeft een hoge lob. Boncuk rent richting de bal. Boncuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Boncuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş geeft een lange en hoge pass. Timsahlar probeert de bal aan de voet te houden. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Iacobelli met een sublieme pass. Sezgili kopt de bal weg. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 60%, Teampim 40%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Teampim 3:2