Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luzo FC kırklareli39
Normal Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


14e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alkış. Yemyeşil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarifer met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Altınkılıç de bal. Karabekir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - kırklareli39 0:1

24e minuut.
Başkomiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış onderschept slim de pass. Alkış met een sublieme pass. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Köksalar speelt de bal door. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifer maakt een afschuwelijke overtreding. Zarifer krijgt een gele kaart. Bağ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aslantaş komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Kuterman met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gençoğlu de bal. Altınkılıç is nu in balbezit. Altınkılıç schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - kırklareli39 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luzo FC 49%, kırklareli39 51%.
Luzo FC - kırklareli39 0:2

65e minuut.
Alkış speelt de bal door. Zarifer rent richting de bal. Zarifer probeert naar een medespeler te passen. Altınkılıç rent richting de bal. Altınkılıç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Siirtlioğlu is nu in balbezit. Siirtlioğlu passt de bal met de wreef. Kalkavan probeert naar een medespeler te passen. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç schiet op doel. Karabekir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luzo FC 55%, kırklareli39 45%.
Luzo FC - kırklareli39 0:2