Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teampim fenerbahce futbol
Attack Tactiek taktiktik
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen solid


5e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Kozalak geeft een hoge lob. Kurttekin heeft problemen om de bal te vangen. Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Saralegui passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dann de bal. Dann schiet op doel. Yoğun bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozalak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dann springt en kopt de bal. Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Uztunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Türker de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - fenerbahce futbol 0:1

11e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç rent richting de bal. Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Dann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saralegui kopt de bal weg. Dann controleert de bal met de borst. Söğüt is nu in balbezit. Dann verovert de bal door een tackle van achteren. Dann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Özgür speelt de bal door. Dann is nu in balbezit. Dann haalt uit met een fantastische trap. Yoğun bokst de bal weg.

21e minuut.
Ciołek rent richting de bal. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin geeft een hoge lob. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir passt de bal zonder na te denken. Tokarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tuerlinckx passt de bal met de wreef. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek probeert naar een medespeler te passen. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann haalt uit met een fantastische trap. Yoğun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kurtuluş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Türkan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Kozalak geeft de bal voor. Klungelig pakt Türker de bal. Dann rent richting de bal. Dann haalt uit met een fantastische trap. Yoğun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 67%, fenerbahce futbol 33%.
Teampim - fenerbahce futbol 0:1

48e minuut.
Tuerlinckx onderschept slim de pass. Tuerlinckx met een sublieme pass. Dann heeft problemen om de bal te vangen. Dann schiet op doel. Türker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozalak zal de hoekschop nemen. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Yoğun met een sublieme pass. Lascelles kopt de bal weg. Klungelig pakt Dann de bal. Dann schiet op doel. Yoğun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Söğüt is nu in balbezit. Tuerlinckx onderschept slim de pass. Dann rent richting de bal. Dann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - fenerbahce futbol 0:2

53e minuut.
Kurttekin geeft de bal voor. Saralegui kopt de bal weg. Lascelles speelt de bal door. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Saralegui passt de bal in één keer door. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Türker is nu in balbezit. Dann onderschept slim de pass. Dann schiet op doel. Yoğun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx met een sublieme pass. Dann rent richting de bal. Dann draait met de bal, schiet en ... Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - fenerbahce futbol 0:3

60e minuut.
Uztunç probeert naar een medespeler te passen. Söğüt is nu in balbezit. Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Dann is nu in balbezit. Dann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uztunç met een sublieme pass. Lascelles heeft problemen om de bal te vangen. Lascelles probeert naar een medespeler te passen. Dann rent richting de bal. Dann draait met de bal, schiet en ... Yoğun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szczygło is nu in balbezit. Lascelles rent richting de bal. Lascelles met een sublieme pass. Kozalak is nu in balbezit. Kozalak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kozalak onderschept slim de pass. Kozalak speelt de bal door. Saralegui speelt de bal door. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx schiet op doel. Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tuerlinckx geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozalak de bal. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - fenerbahce futbol 0:4

69e minuut.
Kozalak met de inworp. Lascelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascelles passt de bal in één keer door. Dann rent richting de bal. Dann haalt uit met een fantastische trap. Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Yoğun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - fenerbahce futbol 0:5

72e minuut.
Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Türker de bal. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann haalt uit met een fantastische trap. Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - fenerbahce futbol 0:6

76e minuut.
Szczygło onderschept slim de pass. Szczygło speelt de bal door. Lascelles probeert naar een medespeler te passen. Dann rent richting de bal. Dann draait met de bal, schiet en ... Yoğun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dann passt de bal met de wreef. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx schiet op doel. Yoğun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Dann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascelles rent richting de bal. Lascelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ciołek heeft problemen om de bal te vangen. Kurttekin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciołek. Ciołek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 63%, fenerbahce futbol 37%.
Teampim - fenerbahce futbol 0:6