Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÖRKLÜ BOZKURT FC Göktaş sk
şşşşş Tactiek sontaktık
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Belik geeft een lange en hoge pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 0:1

8e minuut.
Arpacı is nu in balbezit. Arpacı passt de bal in één keer door. Daar is Belik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belik geeft de bal voor. Haisen springt en kopt de bal. Iacobelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kuşçu rent richting de bal. Venczel is nu in balbezit. Venczel geeft een lange en hoge pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dytko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 0:2

37e minuut.
Dere met een sublieme pass. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik geeft een hoge lob. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec haalt uit met een fantastische trap. Iacobelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 67%, Göktaş sk 33%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 0:2

59e minuut.
Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik met een sublieme pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... Iacobelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 0:3

61e minuut.
İlalay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dere geeft een hoge lob. Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kuşçu heeft problemen om de bal te vangen. Chojna rent richting de bal. Chojna geeft een lange en hoge pass. Daar is Zydorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zydorowicz schiet op doel. Brajnovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Chojna passt de bal in één keer door. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili passt de bal zonder na te denken. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gattlen rent richting de bal. Gattlen geeft de bal voor. Poggio kopt de bal weg. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 1:3

81e minuut.
Michalski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ujec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dere geeft een lange en hoge pass. Haisen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Oğuz kopt de bal weg. Afilipoaiei rent richting de bal. İlalay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İlalay krijgt een gele kaart. Afilipoaiei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oğuz met een snel genomen vrije trap. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 2:3

86e minuut.
Kuşçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere geeft een lange en hoge pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen geeft een lange en hoge pass. Iacobelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 55%, Göktaş sk 45%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Göktaş sk 2:3