Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orhangazi Gençlerbirliği FENERBAHCHE SK
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Bıkmaz onderschept slim de pass. Giresunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giresunlu passt de bal zonder na te denken. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 0:1

13e minuut.
Sakarya rent richting de bal. Sakarya passt de bal in één keer door. Tundur is nu in balbezit. Tundur schiet op doel. Ispartalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 1:1

24e minuut.
Sonbahar probeert naar een medespeler te passen. Giresunlu is nu in balbezit. Giresunlu geeft een hoge lob. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karakartal kopt de bal weg. Bıkmaz is nu in balbezit. Ispartalı onderschept slim de pass. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Giresunlu met een sublieme pass. Aladal is nu in balbezit. Aladal passt de bal met de wreef. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aladal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıkmaz is nu in balbezit. Bıkmaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turan de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orhangazi Gençlerbirliği 60%, FENERBAHCHE SK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 1:1

46e minuut.
Bıkmaz is nu in balbezit. Bıkmaz met een sublieme pass. Karakartal rent richting de bal. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur draait met de bal, schiet en ... Neyzen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sonbahar rent richting de bal. Aladal onderschept slim de pass. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladal verovert de bal door een tackle van achteren. Aladal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Yüceşen passt de bal in één keer door. Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokses geeft een lange en hoge pass. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. Adıyamanlıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 1:2

57e minuut.
Adıyamanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tundur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bıkmaz geeft de bal voor. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 1:3

58e minuut.
Daar is Tundur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aladal onderschept slim de pass. Aladal met een sublieme pass. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Aladal rent richting de bal. Turan is nu in balbezit. Aladal rent richting de bal. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orhangazi Gençlerbirliği 52%, FENERBAHCHE SK 48%.
Orhangazi Gençlerbirliği - FENERBAHCHE SK 1:4