Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gaziosmanpaşa ahminc
541 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Kemancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kemancı. Kemancı krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Semiren speelt de bal door. Kocaer is nu in balbezit. Kocaer geeft een lange en hoge pass. Göksoy is nu in balbezit. Göksoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yeralan is nu in balbezit. Eski verovert de bal door een tackle van achteren. Eski speelt de bal door. Saraçoğlu rent richting de bal. Saraçoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kemancı rent richting de bal. Yemenli met een sublieme pass. Göksoy rent richting de bal. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Yula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gaziosmanpaşa - ahminc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gaziosmanpaşa 43%, ahminc 57%.
gaziosmanpaşa - ahminc 1:0

51e minuut.
Eski speelt de bal door. Göksoy is nu in balbezit. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu draait met de bal, schiet en ... Yula probeert de bal aan de voet te houden. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Yeralan probeert naar een medespeler te passen. Kemancı is nu in balbezit. Met opzet legt Göksoy zijn tegenspeler op de grond. Göksoy krijgt een gele kaart. Kemancı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kemancı kan niet meer verder spelen. Paşa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Kocaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolkan is nu in balbezit. Kocaer maakt een afschuwelijke overtreding. Kocaer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gaziosmanpaşa 47%, ahminc 53%.
gaziosmanpaşa - ahminc 1:0