Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk Teampim
sontaktık Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Belik passt de bal met de wreef. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen onderschept slim de pass. Haisen draait met de bal, schiet en ... Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belik met de inworp. Dere met een sublieme pass. Ujec rent richting de bal. Ujec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türker trapt de bal weg. Arpacı kopt de bal weg. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Yoğun met een harde bal richting middenveld. Özbey kopt de bal weg. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ujec verovert de bal door een tackle van achteren. Ujec geeft de bal voor. Belik is nu in balbezit. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. Yoğun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel. Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ujec is nu in balbezit. Ujec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 2:0

18e minuut.
Özbey is nu in balbezit. Özbey met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel. Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 3:0

25e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Uztunç geeft een hoge lob. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Delikadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 3:1

28e minuut.
Ateşalmaz speelt de bal door. Boncuk is nu in balbezit. Boncuk passt de bal in één keer door. Türkan is nu in balbezit. Türkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Belik geeft de bal voor. Daar is Türker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Yoğun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 4:1

32e minuut.
Daar is Özbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbey probeert naar een medespeler te passen. Ujec met een sublieme pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 5:1

38e minuut.
Türkan passt de bal in één keer door. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio geeft de bal voor. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Arpacı is nu in balbezit. Arpacı probeert naar een medespeler te passen. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ... Yoğun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 6:1

43e minuut.
Venczel passt de bal in één keer door. Belik heeft problemen om de bal te vangen. Belik speelt de bal door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 36%, Teampim 64%.
Göktaş sk - Teampim 6:1

54e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özgür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Türker geeft een lange en hoge pass. Ujec rent richting de bal. Ujec passt de bal zonder na te denken. Haisen heeft problemen om de bal te vangen. Haisen draait met de bal, schiet en ... Yoğun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Poggio geeft een hoge lob. Türker is nu in balbezit. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen draait met de bal, schiet en ... Yoğun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 7:1

61e minuut.
Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Söğüt de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belik zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arpacı speelt de bal door. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik passt de bal in één keer door. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Belik met een sublieme pass. Türker is nu in balbezit. Haisen onderschept slim de pass. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Yoğun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 8:1

69e minuut.
Daar is Ujec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujec geeft een lange en hoge pass. Kurttekin kopt de bal weg. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - Teampim 9:1

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Delikadir stond buitenspel. Venczel neemt vlug de vrije trap. Türker kan de bal niet met de borst controleren. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dere rent richting de bal. Dere passt de bal met de wreef. Belik speelt de bal door. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Yoğun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Özgür naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 46%, Teampim 54%.
Göktaş sk - Teampim 9:1