Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHCHE SK gaziosmanpaşa
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Yemenli is nu in balbezit. Kocaer is nu in balbezit. Turan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Yemenli rent richting de bal. Yemenli speelt de bal door. Eski met een sublieme pass. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHCHE SK - gaziosmanpaşa 0:1

25e minuut.
Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy rent richting de bal. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Babaeskilioğlu onderschept slim de pass. Babaeskilioğlu geeft een hoge lob. Kağan heeft problemen om de bal te vangen. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Göksoy speelt de bal door. Karakartal rent richting de bal. Karakartal passt de bal met de wreef. Aladal is nu in balbezit. Aladal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Karakartal met de inworp. Bıkmaz is nu in balbezit. Göksoy begaat een overtreding. Göksoy krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kocaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladal verovert de bal door een tackle van achteren. Aladal speelt de bal door. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHCHE SK 59%, gaziosmanpaşa 41%.
FENERBAHCHE SK - gaziosmanpaşa 0:1

51e minuut.
Giresunlu passt de bal in één keer door. Aladal rent richting de bal. Aladal passt de bal zonder na te denken. Turan is nu in balbezit. Turan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kocaer rent richting de bal. Kocaer passt de bal in één keer door. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Giresunlu rent richting de bal. Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Göksoy speelt de bal door. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHCHE SK - gaziosmanpaşa 0:2

77e minuut.
Bıkmaz rent richting de bal. Bıkmaz probeert naar een medespeler te passen. Karakartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Göksoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHCHE SK 58%, gaziosmanpaşa 42%.
FENERBAHCHE SK - gaziosmanpaşa 0:2