Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÖRKLÜ BOZKURT FC ahminc
şşşşş Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Chojna rent richting de bal. Zydorowicz is nu in balbezit. Chojna speelt de bal door. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yedisoy rent richting de bal. Zydorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zydorowicz probeert naar een medespeler te passen. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Oğuz met de inworp. Chojna is nu in balbezit. Chojna passt de bal zonder na te denken. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oğuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemancı rent richting de bal. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei geeft een hoge lob. Canyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sap passt de bal zonder na te denken. Osmangazi is nu in balbezit. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kemancı is nu in balbezit. Kuşçu is nu in balbezit. Kuşçu probeert naar een medespeler te passen. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - ahminc 1:0

35e minuut.
Yağmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojna met een snelle inworp. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - ahminc 2:0

36e minuut.
Osmangazi is nu in balbezit. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kemancı geeft een hoge lob. Inworp. Oğuz met een snelle inworp. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Akata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz geeft een lange en hoge pass. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 33%, ahminc 67%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - ahminc 2:0

49e minuut.
Akata geeft een hoge lob. Oğuz kopt de bal weg. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei geeft de bal voor. Sezgili springt en kopt de bal. Canyiğit bokst de bal weg.

52e minuut.
Yeralan speelt de bal door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz rent richting de bal. Sap verovert de bal door een tackle van achteren. Sap geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Zydorowicz is nu in balbezit. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kuşçu controleert de bal met de borst. Kuşçu probeert naar een medespeler te passen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - ahminc 3:0

74e minuut.
Zydorowicz geeft een hoge lob. Akata probeert de bal aan de voet te houden. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - ahminc 4:0

80e minuut.
Yağmaz is nu in balbezit. Oğuz onderschept slim de pass. Oğuz geeft de bal voor. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 29%, ahminc 71%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - ahminc 4:0