Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk kırklareli39
sontaktık Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 22
very good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Ujec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Belik de bal. Belik geeft een lange en hoge pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Özbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbey geeft een lange en hoge pass. Belik met een sublieme pass. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Kuterman bokst de bal weg.

17e minuut.
Poggio probeert naar een medespeler te passen. Özbey speelt de bal door. Klungelig pakt Haisen de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... Kuterman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 1:0

19e minuut.
Ujec rent richting de bal. Ujec speelt de bal door. Özbey geeft een lange en hoge pass. Haisen krijgt zijn hoofd ertegen. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 2:0

27e minuut.
Dere passt de bal in één keer door. Belik is nu in balbezit. Belik probeert naar een medespeler te passen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Altınkılıç onderschept slim de pass. Arpacı rent richting de bal. Arpacı passt de bal zonder na te denken. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuterman trapt de bal weg van het doel. Özbey heeft problemen om de bal te vangen. Özbey geeft de bal voor. Klungelig pakt Haisen de bal. Haisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 3:0

34e minuut.
Kuterman trapt de bal weg. Dere kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarifer de bal. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Özbey met een snelle inworp. Daar is Ujec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujec geeft een lange en hoge pass. Haisen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 4:0

38e minuut.
Altınkılıç met een sublieme pass. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Birsel de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Arpacı kopt de bal weg. Dere rent richting de bal. Dere geeft een lange en hoge pass. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dere passt de bal zonder na te denken. Haisen is nu in balbezit. Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen onderschept slim de pass. Haisen draait met de bal, schiet en ... Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 27%, kırklareli39 73%.
Göktaş sk - kırklareli39 4:0

47e minuut.
Kalkavan rent richting de bal. Belik verovert de bal door een tackle van achteren. Belik passt de bal in één keer door. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 5:0

52e minuut.
Arpacı met een sublieme pass. Daar is Boğazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belik speelt de bal door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zarifer is nu in balbezit. Zarifer passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil heeft problemen om de bal te vangen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Özbey is nu in balbezit. Yemyeşil onderschept slim de pass. Dere speelt de bal door. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 6:0

56e minuut.
Kocabaş geeft de bal voor. Özbey is nu in balbezit. Özbey passt de bal zonder na te denken. Belik geeft een lange en hoge pass. Haisen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 7:0

57e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Haisen rent richting de bal. Haisen passt de bal in één keer door. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dere verovert de bal door een tackle van achteren. Dere speelt de bal door. Kocabaş rent richting de bal. Haisen onderschept slim de pass. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zarifer rent richting de bal. Ujec onderschept slim de pass. Ujec met een sublieme pass. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zarifer verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifer probeert naar een medespeler te passen. Belik probeert naar een medespeler te passen. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Kuterman bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kalkavan speelt de bal door. Siirtlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik verovert de bal door een tackle van achteren. Belik geeft een hoge lob. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ujec neemt de hoekschop. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 8:0

77e minuut.
Özbey onderschept slim de pass. Zarifer onderschept slim de pass. Zarifer speelt de bal door. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Yemyeşil probeert naar een medespeler te passen. Arpacı met een sublieme pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 9:0

85e minuut.
Zarifer is nu in balbezit. Özbey onderschept slim de pass. Özbey geeft een lange en hoge pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere verovert de bal door een tackle van achteren. Dere met een sublieme pass. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. Kuterman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Poggio geeft de bal voor. Klungelig pakt Birsel de bal. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - kırklareli39 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 11%, kırklareli39 89%.
Göktaş sk - kırklareli39 10:0