Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kırklareli39 Göktaş sk
Defend Tactiek sontaktık
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Özbey geeft de bal voor. Haisen kopt de bal weg. Belik probeert de bal met de borst te controleren. Belik geeft de bal voor. Haisen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:1

7e minuut.
Arpacı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belik de bal. Belik met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dere verovert de bal door een tackle van achteren. Dere geeft een lange en hoge pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel. Kuterman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:2

11e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Dere verovert de bal door een tackle van achteren. Dere speelt de bal door. Belik rent richting de bal. Belik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kocabaş speelt de bal door. Dere is nu in balbezit. Dere passt de bal met de wreef. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:3

25e minuut.
Dere verovert de bal door een tackle van achteren. Dere met een sublieme pass. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ... Birsel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Belik passt de bal zonder na te denken. Arpacı is nu in balbezit. Dere met een sublieme pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Özbey kopt de bal weg. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere speelt de bal door. Klungelig pakt Haisen de bal. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Belik geeft een hoge lob. Özbey is nu in balbezit. Ujec geeft de bal voor. Belik rent richting de bal. Belik draait met de bal, schiet en ... Kuterman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:4

34e minuut.
Zarifer is nu in balbezit. Ujec verovert de bal door een tackle van achteren. Ujec passt de bal in één keer door. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere passt de bal in één keer door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel. Kuterman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ujec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:5

36e minuut.
Yemyeşil met een sublieme pass. Siirtlioğlu is nu in balbezit. Siirtlioğlu passt de bal met de wreef. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:6

41e minuut.
Dere is nu in balbezit. Dere passt de bal in één keer door. Belik speelt de bal door. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ... Kuterman bokst de bal weg.

44e minuut.
Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zarifer de bal. Ujec rent richting de bal. Ujec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kocabaş met een harde bal richting middenveld. Özbey rent richting de bal. Özbey geeft een hoge lob. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırklareli39 79%, Göktaş sk 21%.
kırklareli39 - Göktaş sk 0:6

46e minuut.
Ujec is nu in balbezit. Ujec speelt de bal door. Kalkavan rent richting de bal. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Birsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Özbey is nu in balbezit. Özbey met een sublieme pass. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Poggio verovert de bal door een tackle van achteren. Poggio geeft een lange en hoge pass. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:7

59e minuut.
Belik verovert de bal door een tackle van achteren. Belik passt de bal met de wreef. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:8

61e minuut.
Başkomiser probeert naar een medespeler te passen. Dere rent richting de bal. Dere met een sublieme pass. Özbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Belik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dere rent richting de bal. Dere geeft een hoge lob. Haisen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dere probeert naar een medespeler te passen. Boğazlı speelt de bal door. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:9

66e minuut.
Haisen passt de bal in één keer door. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik passt de bal zonder na te denken. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel. Kuterman bokst de bal weg.

70e minuut.
Poggio speelt de bal door. Hrabavák speelt de bal door. Belik geeft een hoge lob. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Kuterman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:10

71e minuut.
Yemyeşil heeft problemen om de bal te vangen. Yemyeşil speelt de bal door. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
İlalay kopt de bal weg. Arpacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacı passt de bal met de wreef. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kocabaş trapt de bal weg. Özbey kopt de bal weg. Daar is İlkadım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen is nu in balbezit. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Zarifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarifer passt de bal met de wreef. Dere geeft een lange en hoge pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... Kuterman bokst de bal weg.

83e minuut.
Belik neemt de hoekschop. Klungelig pakt Özbey de bal. İlkadım rent richting de bal. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:11

83e minuut.
Altınkılıç probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil rent richting de bal. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yemyeşil is nu in balbezit. Dere onderschept slim de pass. Dere met een sublieme pass. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan rent richting de bal. Kalkavan passt de bal in één keer door. Belik is nu in balbezit. Belik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırklareli39 75%, Göktaş sk 25%.
kırklareli39 - Göktaş sk 0:11