Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luzo FC fenerbahce futbol
Normal Tactiek taktiktik
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten solid
poor Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso onderschept slim de pass. Aslantaş maakt een afschuwelijke overtreding. Aslantaş krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Henderson probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer rent richting de bal. Casillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Gençoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Dalheimer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:1

24e minuut.
Gazalcı rent richting de bal. Vişan verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmendereli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan verovert de bal door een tackle van achteren. Vişan speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer passt de bal zonder na te denken. Vişan is nu in balbezit. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Karabekir met een harde bal richting middenveld. Vicioso kopt de bal weg. Dalheimer heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gehér geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso onderschept slim de pass. Vicioso speelt de bal door. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. Karabekir bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luzo FC 67%, fenerbahce futbol 33%.
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:1

49e minuut.
Gazalcı is nu in balbezit. Vicioso onderschept slim de pass. Vicioso passt de bal in één keer door. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:2

53e minuut.
Gençoğlu geeft de bal voor. Inworp. Pawlaczyk met de inworp. Daar is Vicioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicioso geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Karabekir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:3

64e minuut.
Değirmendereli probeert naar een medespeler te passen. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Casillo rent richting de bal. Casillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:4

64e minuut.
Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ probeert naar een medespeler te passen. Gazalcı is nu in balbezit. Vişan verovert de bal door een tackle van achteren. Vişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gençoğlu met een snelle inworp. Daar is Gazalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişan is nu in balbezit. Vişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:5

75e minuut.
Vicioso passt de bal in één keer door. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer probeert naar een medespeler te passen. Vişan heeft problemen om de bal te vangen. Vişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk passt de bal in één keer door. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer schiet op doel. Değirmendereli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Henderson met een snelle inworp. Büyükerman is nu in balbezit. Casillo verovert de bal door een tackle van achteren. Casillo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:6

80e minuut.
Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlaczyk met een snelle inworp. Vicioso geeft de bal voor. Karabekir bokst de bal weg.

82e minuut.
Dalheimer is nu in balbezit. Vicioso speelt de bal door. Vişan is nu in balbezit. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:7

88e minuut.
Köksalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson onderschept slim de pass. Henderson speelt de bal door. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luzo FC 82%, fenerbahce futbol 18%.
Luzo FC - fenerbahce futbol 0:7