Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SİVASSPOR 1967 FENERBAHCHE SK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yandık onderschept slim de pass. Giresunlu rent richting de bal. Giresunlu geeft de bal voor. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Tokses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aladal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan rent richting de bal. Turan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dor is nu in balbezit. Aladal onderschept slim de pass. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SİVASSPOR 1967 - FENERBAHCHE SK 0:1

11e minuut.
Neyzen trapt de bal weg van het doel. Aladal kopt de bal weg. Uğur controleert de bal met de borst. Turan is nu in balbezit. Turan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karamanlılar is nu in balbezit. Sandık onderschept slim de pass. Sandık met een sublieme pass. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bıkmaz heeft problemen om de bal te vangen. Malatyalıoğlu rent richting de bal. Malatyalıoğlu passt de bal met de wreef. Yoluyokuş is nu in balbezit. Yoluyokuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kağan trapt de bal weg van het doel. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aladal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Dor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuğra rent richting de bal. Aladal onderschept slim de pass. Aladal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Uğur de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aladal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladal haalt uit met een fantastische trap. Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SİVASSPOR 1967 - FENERBAHCHE SK 0:2

33e minuut.
Halkalı rent richting de bal. Halkalı geeft de bal voor. Sandık kopt de bal weg. Bıkmaz is nu in balbezit. Bıkmaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dor geeft een lange en hoge pass. Yandık rent richting de bal. Yandık geeft een hoge lob. Daar is Kağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoluyokuş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SİVASSPOR 1967 - FENERBAHCHE SK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SİVASSPOR 1967 57%, FENERBAHCHE SK 43%.
SİVASSPOR 1967 - FENERBAHCHE SK 1:2

55e minuut.
Tuğra passt de bal in één keer door. Malatyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Neyzen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Karakartal is nu in balbezit. Karakartal geeft een lange en hoge pass. Sandık rent richting de bal. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Daar is Sandık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aladal is nu in balbezit. Aladal passt de bal met de wreef. Turan is nu in balbezit. Turan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aladal onderschept slim de pass. Aladal speelt de bal door. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SİVASSPOR 1967 - FENERBAHCHE SK 1:3

82e minuut.
Tokses speelt de bal door. Bıkmaz rent richting de bal. Malatyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yoluyokuş is nu in balbezit. Yoluyokuş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SİVASSPOR 1967 41%, FENERBAHCHE SK 59%.
SİVASSPOR 1967 - FENERBAHCHE SK 1:3