Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teampim ahminc
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 16.2
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş geeft de bal voor. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 1:0

19e minuut.
Daar is Özgür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 2:0

20e minuut.
Eskici probeert naar een medespeler te passen. Özgür is nu in balbezit. Özgür passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kemancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Özgür probeert naar een medespeler te passen. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tekke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurtuluş de bal. Kurtuluş passt de bal zonder na te denken. Delikadir rent richting de bal. Delikadir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 3:0

27e minuut.
Yağmaz is nu in balbezit. Kurtuluş verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtuluş probeert naar een medespeler te passen. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit bokst de bal weg. Kurttekin is nu in balbezit. Kurttekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 4:0

30e minuut.
Daar is Bolkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç geeft een lange en hoge pass. Daar is Yedisoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 5:0

33e minuut.
Kırıkkalelioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Osmangazi rent richting de bal. Uztunç is nu in balbezit. Osmangazi onderschept slim de pass. Osmangazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 5:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hürel met een snelle inworp. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkan schiet op doel. Osmangazi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ağadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kurtuluş kopt de bal weg. Akata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delikadir rent richting de bal. Delikadir draait met de bal, schiet en ... Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 6:1

38e minuut.
Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş passt de bal met de wreef. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir draait met de bal, schiet en ... Özgür probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Akata onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurttekin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 27%, ahminc 73%.
Teampim - ahminc 6:1

48e minuut.
Kemancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Özgür geeft de bal voor. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tekke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekke geeft een hoge lob. Delikadir springt en kopt de bal. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kemancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Özgür geeft de bal voor. Daar is Akata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtuluş is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Yedisoy heeft problemen om de bal te vangen. Eskici verovert de bal door een tackle van achteren. Eskici probeert naar een medespeler te passen. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Altıncıoğlu kopt de bal weg. Tekke probeert naar een medespeler te passen. Akata probeert de bal aan de voet te houden. Delikadir rent richting de bal. Delikadir schiet op doel. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tekke passt de bal zonder na te denken. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal in één keer door. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Delikadir passt de bal met de wreef. Özgür is nu in balbezit. Özgür passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - ahminc 7:1

82e minuut.
Akata kopt de bal weg. Tekke is nu in balbezit. Tekke passt de bal met de wreef. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Yula geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uztunç met de inworp. Eskici is nu in balbezit. Eskici geeft de bal voor. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delikadir maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 20%, ahminc 80%.
Teampim - ahminc 7:1