Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teampim Ata FC
Attack Tactiek 433
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 19.1
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Aybaba geeft een lange en hoge pass. Uztunç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezgeç rent richting de bal. Boncuk onderschept slim de pass. Kurtuluş geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Bekmezci probeert wanhopig de bal te grijpen. Delikadir rent richting de bal. Delikadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 1:0

8e minuut.
Uztunç passt de bal in één keer door. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Orak rent richting de bal. Delikadir verovert de bal door een tackle van achteren. Tekke is nu in balbezit. Tekke geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bekmezci trapt de bal weg. Özgür kopt de bal weg. Klungelig pakt Civan de bal. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Boncuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncuk geeft de bal voor. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 2:0

26e minuut.
Özbakan met een sublieme pass. Daar is Çorumlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 3:0

28e minuut.
Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurtuluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ... Bekmezci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 4:0

32e minuut.
Ateşalmaz onderschept slim de pass. Ateşalmaz speelt de bal door. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Bekmezci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 5:0

35e minuut.
Türker geeft de bal voor. Kurtuluş kopt de bal weg. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... Delikadir probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Civan geeft de bal voor. Inworp. Tekke met een snelle inworp. Delikadir rent richting de bal. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Türker geeft de bal voor. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz onderschept slim de pass. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş is nu in balbezit. Ateşalmaz rent richting de bal. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bekmezci trapt de bal weg. Türksoy kopt de bal weg. Ezgeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncuk onderschept slim de pass. Boncuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 33%, Ata FC 67%.
Teampim - Ata FC 5:0

49e minuut.
Orak is nu in balbezit. Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Özgür geeft een hoge lob. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 6:0

55e minuut.
Söğüt rent richting de bal. Söğüt geeft een lange en hoge pass. Boncuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncuk passt de bal in één keer door. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Delikadir haalt uit met een fantastische trap. Civan probeert de bal aan de voet te houden. Bekmezci probeert wanhopig de bal te grijpen. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bekmezci trapt de bal weg. Özgür kopt de bal weg. Aybaba heeft problemen om de bal te vangen. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir schiet op doel. Bekmezci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ateşalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delikadir is nu in balbezit. Ateşalmaz rent richting de bal. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Civan trapt de bal weg van het doel. Özgür kopt de bal weg. Tekke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delikadir rent richting de bal. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Delikadir rent richting de bal. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Çorumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin geeft een hoge lob. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Delikadir passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz met een sublieme pass. Kurtuluş heeft problemen om de bal te vangen. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Uztunç geeft een lange en hoge pass. Aybaba heeft problemen om de bal te vangen. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Ata FC 7:0

84e minuut.
Özgür met een sublieme pass. Delikadir is nu in balbezit. Civan verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delikadir de bal. Ateşalmaz is nu in balbezit. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 33%, Ata FC 67%.
Teampim - Ata FC 7:0