Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ata FC Teampim
433 Tactiek Attack
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 38
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Kırıkkalelioğlu geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş kopt de bal weg. Eskici is nu in balbezit. Eskici geeft een hoge lob. Delikadir krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:1

16e minuut.
Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Türksoy is nu in balbezit. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Delikadir rent richting de bal. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Aybaba de bal. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:2

25e minuut.
Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç met een sublieme pass. Tekke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekke geeft de bal voor. Delikadir maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Özbakan is nu in balbezit. Ateşalmaz onderschept slim de pass. Ateşalmaz met een sublieme pass. Uztunç geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş krijgt zijn hoofd ertegen. Bekmezci bokst de bal weg. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Civan kopt de bal weg. Inworp. Kurttekin met de inworp. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Uztunç kopt de bal weg. Delikadir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Delikadir probeert de bal aan de voet te houden. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal in één keer door. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:3

36e minuut.
Özgür passt de bal in één keer door. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş passt de bal in één keer door. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:4

38e minuut.
Türker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çorumlu verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tekke zijn tegenspeler op de grond. Tekke krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür is nu in balbezit. Özgür passt de bal in één keer door. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bekmezci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Turuncu geeft een hoge lob. Turkaz heeft problemen om de bal te vangen. Özgür speelt de bal door. Kurtuluş probeert de bal met de borst te controleren. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Bekmezci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ata FC 77%, Teampim 23%.
Ata FC - Teampim 0:4

49e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal in één keer door. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Bekmezci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:5

53e minuut.
Civan kopt de bal weg. Uztunç probeert de bal aan de voet te houden. Karvar rent richting de bal. Özgür rent richting de bal. Özgür schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar begaat een overtreding. Uztunç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uztunç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş schiet op doel. Bekmezci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:6

56e minuut.
Delikadir kopt de bal weg. Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin speelt de bal door. Özgür rent richting de bal. Özgür haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş passt de bal met de wreef. Delikadir rent richting de bal. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - Teampim 0:7

65e minuut.
Turkaz is nu in balbezit. Özgür onderschept slim de pass. Özgür probeert naar een medespeler te passen. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Uztunç passt de bal zonder na te denken. Kırıkkalelioğlu rent richting de bal. Kırıkkalelioğlu geeft een hoge lob. Kurtuluş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Uztunç passt de bal met de wreef. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskici geeft een lange en hoge pass. Delikadir rent richting de bal. Delikadir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Özgür geeft de bal voor. Kurttekin speelt de bal door. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ata FC 77%, Teampim 23%.
Ata FC - Teampim 0:7