Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EminFC GÖRKLÜ BOZKURT FC
Normal Tactiek şşşşş
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acil is nu in balbezit. Sezgili verovert de bal door een tackle van achteren. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kuşçu geeft een hoge lob. Koçlar kan de bal niet met de borst controleren. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz met een sublieme pass. Koçlar onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei geeft een hoge lob. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koçlar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei schiet op doel. Sakıba probeert de bal aan de voet te houden. Cümbüş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Timsahlar geeft een lange en hoge pass. Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel. Sakıba probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojna met de inworp. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EminFC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1

27e minuut.
Cihaner is nu in balbezit. Kahramantürk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afilipoaiei. Afilipoaiei krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chojna passt de bal in één keer door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Cihaner begaat een overtreding. Cihaner krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Oğuz met de inworp. Afilipoaiei kan de bal niet met de borst controleren. Afilipoaiei speelt de bal door. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap. Cümbüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Afilipoaiei onderschept slim de pass. Afilipoaiei met een sublieme pass. Sezgili rent richting de bal. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap. Cümbüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Zydorowicz rent richting de bal. Kahramantürk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zydorowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sezgili neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EminFC 71%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 29%.
EminFC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1

51e minuut.
Süel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojna met de inworp. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Oğuz speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Oğuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afilipoaiei probeert de bal met de borst te controleren. Acil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Afilipoaiei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sezgili legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kahramantürk rent richting de bal. Oğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EminFC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:2

68e minuut.
Chojna is nu in balbezit. Chojna passt de bal zonder na te denken. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Sakıba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kuşçu verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna is nu in balbezit. Chojna met een sublieme pass. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kahramantürk kan de bal niet met de borst controleren. Kuşçu is nu in balbezit. Kuşçu passt de bal zonder na te denken. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EminFC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:3

89e minuut.
Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cihaner de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk is nu in balbezit. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EminFC 60%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 40%.
EminFC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:3