Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk ahminc
sontaktık Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yeralan passt de bal zonder na te denken. Poggio probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Arpacı de bal onder controle te krijgen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yağmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere onderschept slim de pass. Dere passt de bal met de wreef. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sap raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hürel komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Akata kopt de bal weg. Ujec heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Yeralan zijn tegenspeler op de grond. Yeralan krijgt een gele kaart. Ujec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özbey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haisen probeert de bal met de borst te controleren. Haisen schiet op doel. Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Belik passt de bal zonder na te denken. Haisen rent richting de bal. Haisen passt de bal met de wreef. Ujec is nu in balbezit. Ujec passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Özbey de bal. Özbey speelt de bal door. Yağmaz is nu in balbezit. Haisen onderschept slim de pass. Haisen schiet op doel. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Özbey is nu in balbezit. Özbey passt de bal zonder na te denken. Haisen rent richting de bal. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
İlalay probeert naar een medespeler te passen. Belik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belik passt de bal zonder na te denken. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dere passt de bal zonder na te denken. Belik rent richting de bal. Belik geeft de bal voor. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 1:0

32e minuut.
Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere probeert naar een medespeler te passen. Yedisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen onderschept slim de pass. Haisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kemancı rent richting de bal. Özbey onderschept slim de pass. Özbey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haisen de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 36%, ahminc 64%.
Göktaş sk - ahminc 2:0

52e minuut.
Kemancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbey speelt de bal door. Arpacı geeft een hoge lob. Haisen krijgt zijn hoofd ertegen. Canyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 3:0

53e minuut.
Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi passt de bal met de wreef. Daar is Kemancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
İlalay passt de bal zonder na te denken. Dere probeert naar een medespeler te passen. Haisen heeft problemen om de bal te vangen. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ujec rent richting de bal. Ujec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haisen de bal. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 4:0

65e minuut.
Haisen rent richting de bal. Belik rent richting de bal. Belik geeft een lange en hoge pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 5:0

66e minuut.
Yula geeft de bal voor. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere geeft een hoge lob. Haisen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yeralan met een snelle inworp. Hürel is nu in balbezit. Özbey geeft de bal voor. Ujec rent richting de bal. Ujec schiet op doel. Canyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ujec is nu in balbezit. Ujec schiet op doel. Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 6:0

70e minuut.
Osmangazi speelt de bal door. Klungelig pakt Bolkan de bal. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 7:0

72e minuut.
Belik heeft problemen om de bal te vangen. Yağmaz probeert naar een medespeler te passen. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik geeft een hoge lob. Haisen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Özbey geeft de bal voor. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik passt de bal in één keer door. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yeralan kopt de bal weg. Dere rent richting de bal. Dere passt de bal in één keer door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ujec kopt de bal weg. Haisen is nu in balbezit. Haisen passt de bal in één keer door. Ujec is nu in balbezit. Ujec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - ahminc 8:0

85e minuut.
Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec passt de bal met de wreef. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ujec verovert de bal door een tackle van achteren. Ujec met een sublieme pass. Haisen heeft problemen om de bal te vangen. Haisen schiet op doel. Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 26%, ahminc 74%.
Göktaş sk - ahminc 8:0