Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orhangazi Gençlerbirliği kırklareli39
532 Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Boğazlı speelt de bal door. Siirtlioğlu is nu in balbezit. Siirtlioğlu geeft de bal voor. Altınkılıç rent richting de bal. Altınkılıç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kalkavan met de inworp. Yemyeşil rent richting de bal. Kılınç probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Birsel met een sublieme pass. Klungelig pakt Çopan de bal. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç draait met de bal, schiet en ... Yüceşen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orhangazi Gençlerbirliği - kırklareli39 0:1

28e minuut.
Sakarya verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınç rent richting de bal. Kılınç probeert naar een medespeler te passen. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kalkavan probeert naar een medespeler te passen. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan is nu in balbezit. Altınkılıç verovert de bal door een tackle van achteren. Altınkılıç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ispartalı verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifer rent richting de bal. Zarifer met een sublieme pass. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Kılınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan probeert naar een medespeler te passen. Altınkılıç is nu in balbezit. Altınkılıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orhangazi Gençlerbirliği - kırklareli39 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orhangazi Gençlerbirliği 45%, kırklareli39 55%.
Orhangazi Gençlerbirliği - kırklareli39 0:2

47e minuut.
Kılınç verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınç geeft de bal voor. Klungelig pakt Siirtlioğlu de bal. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü draait met de bal, schiet en ... Kuterman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Koçaner speelt de bal door. Klungelig pakt Sakarya de bal. Koçaner rent richting de bal. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Sakarya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil passt de bal in één keer door. Altınkılıç rent richting de bal. Altınkılıç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adıyamanlıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Siirtlioğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arsuz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Arsuz met een sublieme pass. Yüceşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüceşen geeft een lange en hoge pass. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kalkavan probeert naar een medespeler te passen. Sakarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç begaat een overtreding. Altınkılıç krijgt een gele kaart. Sakarya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sakarya kan niet meer verder spelen. Dizdeşen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orhangazi Gençlerbirliği 57%, kırklareli39 43%.
Orhangazi Gençlerbirliği - kırklareli39 0:2