Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ata FC GÖRKLÜ BOZKURT FC
433 Tactiek şşşşş
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 24.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Oğuz rent richting de bal. Oğuz probeert naar een medespeler te passen. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aybaba de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy passt de bal met de wreef. Karvar is nu in balbezit. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy schiet op doel. Iacobelli bokst de bal weg.

13e minuut.
Afilipoaiei met een sublieme pass. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili probeert naar een medespeler te passen. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zydorowicz geeft een lange en hoge pass. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Sezgili heeft problemen om de bal te vangen. Sezgili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ata FC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1

27e minuut.
Chojna kopt de bal weg. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz passt de bal in één keer door. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Oğuz passt de bal in één keer door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei met een sublieme pass. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Özbakan speelt de bal door. Çorumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Sezgili de bal. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna passt de bal in één keer door. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ata FC 71%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 29%.
Ata FC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1

51e minuut.
Zydorowicz passt de bal in één keer door. Sezgili rent richting de bal. Ezgeç verovert de bal door een tackle van achteren. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zydorowicz passt de bal zonder na te denken. Afilipoaiei speelt de bal door. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Turkaz met een sublieme pass. Karvar rent richting de bal. Chojna probeert naar een medespeler te passen. Zydorowicz is nu in balbezit. Zydorowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna passt de bal zonder na te denken. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aybaba de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz passt de bal in één keer door. Afilipoaiei speelt de bal door. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Sezgili de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zydorowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Çorumlu probeert de bal met de borst te controleren. Oğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuz passt de bal zonder na te denken. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ata FC 64%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 36%.
Ata FC - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1