Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göktaş sk FENERBAHCHE SK
sontaktık Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec verovert de bal door een tackle van achteren. Tahincioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ujec raakt geblesseerd tijdens het duel. Haisen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Özbey geeft de bal voor. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kağan de bal onder controle te krijgen. Neyzen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 1:0

15e minuut.
Tahincioğlu rent richting de bal. Ujec verovert de bal door een tackle van achteren. Ujec met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... Neyzen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 2:0

18e minuut.
Daar is İlalay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlalay geeft een lange en hoge pass. Kağan heeft problemen om de bal te vangen. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 3:0

20e minuut.
Klungelig pakt Giresunlu de bal. Özbey onderschept slim de pass. Özbey geeft een lange en hoge pass. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahincioğlu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kağan geeft een lange en hoge pass. Belik is nu in balbezit. Belik passt de bal in één keer door. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 4:0

28e minuut.
Kağan met een harde bal richting middenveld. Belik is nu in balbezit. Belik passt de bal met de wreef. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 5:0

37e minuut.
Dere probeert naar een medespeler te passen. Özbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbey passt de bal met de wreef. Dere rent richting de bal. Dere geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 6:0

38e minuut.
Turan speelt de bal door. Dere met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... Tahincioğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 7:0

43e minuut.
Dere speelt de bal door. Haisen rent richting de bal. Haisen passt de bal zonder na te denken. Belik heeft problemen om de bal te vangen. Belik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 19%, FENERBAHCHE SK 81%.
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 7:0

46e minuut.
Özbey geeft een lange en hoge pass. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kağan ... Strafschop! Belik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Haisen neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Aladal probeert de bal aan de voet te houden. Dere verovert de bal door een tackle van achteren. Dere probeert naar een medespeler te passen. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Belik onderschept slim de pass. Belik met een sublieme pass. Ujec is nu in balbezit. Ujec geeft een lange en hoge pass. Belik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Poggio geeft de bal voor. Daar is Tahincioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dere speelt de bal door. Ujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Haisen de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 8:0

61e minuut.
Özbey met de inworp. Dere is nu in balbezit. Dere passt de bal in één keer door. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 9:0

64e minuut.
Bıkmaz is nu in balbezit. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere probeert naar een medespeler te passen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 10:0

66e minuut.
Turan passt de bal met de wreef. Belik speelt de bal door. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 11:0

68e minuut.
Özbey geeft een hoge lob. Belik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belik geeft een lange en hoge pass. Haisen heeft problemen om de bal te vangen. Haisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Turan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hrabavák neemt vlug de vrije trap. Belik kopt de bal weg. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
İlalay speelt de bal door. Bıkmaz is nu in balbezit. Dere onderschept slim de pass. Dere geeft een lange en hoge pass. Haisen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karakartal heeft problemen om de bal te vangen. Belik is nu in balbezit. Belik passt de bal met de wreef. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Giresunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere onderschept slim de pass. Dere passt de bal in één keer door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kağan heeft problemen om de bal te vangen. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 12:0

87e minuut.
Belik met een sublieme pass. Tahincioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujec onderschept slim de pass. Ujec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 13:0

89e minuut.
Dere passt de bal zonder na te denken. Özbey is nu in balbezit. Özbey geeft een lange en hoge pass. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göktaş sk 26%, FENERBAHCHE SK 74%.
Göktaş sk - FENERBAHCHE SK 13:0