Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahce futbol ahminc
taktiktik Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal in één keer door. Gut speelt de bal door. Daar is Dalheimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalheimer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Balković is nu in balbezit. Balković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akata de bal. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 1:0

6e minuut.
Kemancı onderschept slim de pass. Balković geeft een hoge lob. Dalheimer kan de bal niet met de borst controleren. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... Akata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yula met een sublieme pass. Paal!

10e minuut.
Akata verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso passt de bal zonder na te denken. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Kemancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso geeft de bal voor. Vişan is nu in balbezit. Vişan schiet op doel. Canyiğit bokst de bal weg. Casillo heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 2:0

18e minuut.
Yağmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut passt de bal zonder na te denken. Vişan rent richting de bal. Vişan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bolkan rent richting de bal. Vicioso onderschept slim de pass. Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 3:0

22e minuut.
Daar is Vişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yula de bal. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 4:0

25e minuut.
Kemancı rent richting de bal. Vicioso verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal zonder na te denken. Balković probeert naar een medespeler te passen. Vişan rent richting de bal. Vişan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Balković de bal. Balković speelt de bal door. Vişan is nu in balbezit. Balković bereikt de bal nog maar net als eerste. Balković geeft een hoge lob. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kemancı probeert de bal aan de voet te houden. Yağmaz rent richting de bal. Casillo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dalheimer de bal. Dalheimer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vişan verovert de bal door een tackle van achteren. Vişan met een sublieme pass. Casillo heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicioso speelt de bal door. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce futbol 27%, ahminc 73%.
fenerbahce futbol - ahminc 4:0

48e minuut.
Kemancı geeft een hoge lob. Casillo rent richting de bal. Casillo probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Balković passt de bal met de wreef. Vicioso rent richting de bal. Vicioso probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vicioso kopt de bal weg. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yula de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 5:0

55e minuut.
Yeralan met een sublieme pass. Inworp. Balković met de inworp. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Dalheimer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yula geeft een hoge lob. Inworp. Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicioso heeft problemen om de bal te vangen. Vicioso geeft een hoge lob. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 6:0

61e minuut.
Yağmaz passt de bal met de wreef. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalheimer de bal. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Henderson met de inworp. Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso geeft de bal voor. Dalheimer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trujillo komt het veld opgelopen. Pawlaczyk komt het veld opgelopen. Lemmats komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Akata rent richting de bal. Dalheimer onderschept slim de pass. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Yula passt de bal zonder na te denken. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk met een sublieme pass. Vişan is nu in balbezit. Vişan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sap met een sublieme pass. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balković krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dalheimer probeert naar een medespeler te passen. Vişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan geeft een hoge lob. Pawlaczyk probeert de bal met de borst te controleren. Pawlaczyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce futbol - ahminc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce futbol 30%, ahminc 70%.
fenerbahce futbol - ahminc 7:0