Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kırklareli39 gaziosmanpaşa
Defend Tactiek 541
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Inworp. Tarkansoy met de inworp. Kocaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Saraçoğlu is nu in balbezit. Zarifer met een sublieme pass. Başkomiser is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eski neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Saraçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Göksoy is nu in balbezit. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kuterman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - gaziosmanpaşa 0:1

22e minuut.
Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz geeft een hoge lob. Kalkavan rent richting de bal. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan probeert naar een medespeler te passen. Boğazlı is nu in balbezit. Saraçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yemyeşil met een snelle inworp. Kalkavan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saraçoğlu. Saraçoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırklareli39 55%, gaziosmanpaşa 45%.
kırklareli39 - gaziosmanpaşa 0:1

49e minuut.
Zarifer rent richting de bal. Zarifer geeft een lange en hoge pass. Gaziantepliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolat rent richting de bal. Kolat draait met de bal, schiet en ... Duran bokst de bal weg.

55e minuut.
Göksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Göksoy passt de bal in één keer door. Zarifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu onderschept slim de pass. Saraçoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Göksoy heeft problemen om de bal te vangen. Göksoy passt de bal met de wreef. Kolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolat draait met de bal, schiet en ... Duran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kırklareli39 - gaziosmanpaşa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırklareli39 38%, gaziosmanpaşa 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kırklareli39 - gaziosmanpaşa 1:1