Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaxesleri Lord Cf
gg Tactiek Hard
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.1 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyroudis onderschept slim de pass. Ulloa is nu in balbezit. Gacula onderschept slim de pass. Gacula draait met de bal, schiet en ... Mercantelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ulloa geeft een hoge lob. Cisak probeert de bal aan de voet te houden. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:0

9e minuut.
Błasiak passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kebab de bal onder controle te krijgen. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar draait met de bal, schiet en ... Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna geeft een lange en hoge pass. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:1

18e minuut.
Verdier geeft een hoge lob. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebab begaat een overtreding. Jaar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argyroudis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dembski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanlı. Vanheusden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argyroudis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kebab bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden verovert de bal door een tackle van achteren. Jaar rent richting de bal. Jaar schiet op doel. Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jaar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaar passt de bal met de wreef. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden schiet op doel. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanlı. Verdier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argyroudis met een snel genomen vrije trap. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Vanheusden de bal. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccioni begaat een overtreding. Maccioni krijgt een gele kaart. Jaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argyroudis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 60%, Lord Cf 40%.
Ajaxesleri - Lord Cf 1:2

51e minuut.
Kebab speelt de bal door. Milenković geeft een hoge lob. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier schiet op doel. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Milenković geeft een lange en hoge pass. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:3

63e minuut.
Verdier met een sublieme pass. Daar is Argyroudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argyroudis geeft een lange en hoge pass. Jaar is nu in balbezit. Jaar haalt uit met een fantastische trap. Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaar is nu in balbezit. Jaar schiet op doel. Dembski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:4

67e minuut.
Maccioni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Błasiak rent richting de bal. Błasiak passt de bal met de wreef. Jaar rent richting de bal. Jaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Błasiak rent richting de bal. Błasiak geeft de bal voor. Verdier is nu in balbezit. Verdier schiet op doel. Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:5

78e minuut.
Błasiak is nu in balbezit. Jaar is nu in balbezit. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:6

79e minuut.
Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gurruchaga met een snel genomen vrije trap. Jaar is nu in balbezit. Jaar draait met de bal, schiet en ... Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:7

81e minuut.
Gacula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ulloa de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geyik zal de hoekschop nemen. Gacula springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Argyroudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyroudis geeft een hoge lob. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:8

90e minuut.
Klungelig pakt Błasiak de bal. Błasiak passt de bal zonder na te denken. Jaar is nu in balbezit. Jaar draait met de bal, schiet en ... Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Lord Cf 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 48%, Lord Cf 52%.
Ajaxesleri - Lord Cf 1:9