Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tatvanspor Falkon United
aaaaamet Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten average
solid Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Gut speelt de bal door. Azkoitia Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Tuncelililer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 1:0

6e minuut.
Rincón met een snelle inworp. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 2:0

6e minuut.
Klungelig pakt Sevici de bal. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Ateş begaat een overtreding. Azkoitia Gabiola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gut komt bij de bal en schiet. Tuncelililer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón geeft de bal voor. Azkoitia Gabiola kan de bal niet met de borst controleren. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Tuncelililer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 3:0

11e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki rent richting de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Daar is Mucuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kalamees geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola geeft een hoge lob. Budnicki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kalamees met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki rent richting de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Tuncelililer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 4:0

21e minuut.
Kalamees met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola geeft een lange en hoge pass. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 5:0

22e minuut.
Sevici speelt de bal door. Daar is Demir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azkoitia Gabiola onderschept slim de pass. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 6:0

24e minuut.
Azkoitia Gabiola passt de bal zonder na te denken. Kalamees met een sublieme pass. Mucuk rent richting de bal. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut geeft een hoge lob. Tuncelililer bokst de bal weg. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 7:0

27e minuut.
Tuncelililer trapt de bal weg van het doel. Mucuk controleert de bal met de borst. Rincón rent richting de bal. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hajduczek kopt de bal weg. Daar is Tepesiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki rent richting de bal. Klungelig pakt Budnicki de bal. Budnicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Türkönde rent richting de bal. Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrowski met een sublieme pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 8:0

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rincón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Tuncelililer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 9:0

44e minuut.
Mucuk is nu in balbezit. Budnicki onderschept slim de pass. Gut speelt de bal door. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 13%, Falkon United 87%.
Tatvanspor - Falkon United 10:0

47e minuut.
Gut rent richting de bal. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Gut is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Türkönde passt de bal met de wreef. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 11:0

51e minuut.
Caramelo rent richting de bal. Caramelo passt de bal met de wreef. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft de bal voor. Azkoitia Gabiola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kalamees passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azkoitia Gabiola de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gut rent richting de bal. Gut met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Tuncelililer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 12:0

58e minuut.
Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Rincón is nu in balbezit. Rincón geeft de bal voor. Tuncelililer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mucuk rent richting de bal. Mucuk met een sublieme pass. Hajduczek met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Demir is nu in balbezit. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek geeft de bal voor. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Klungelig pakt Ateş de bal. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Tuncelililer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 13:0

70e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal met de wreef. Dinçtürk is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 14:0

71e minuut.
Azkoitia Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Azkoitia Gabiola speelt de bal door. Gut probeert naar een medespeler te passen. Budnicki rent richting de bal. Budnicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 15:0

76e minuut.
Hajduczek kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Arıcan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Azkoitia Gabiola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hajduczek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 16:0

77e minuut.
Gut probeert naar een medespeler te passen. Rincón speelt de bal door. Budnicki rent richting de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Hajduczek probeert de bal met de borst te controleren. Demir is nu in balbezit. Demir passt de bal zonder na te denken. Kalamees rent richting de bal. Kalamees geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rincón de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Gut is nu in balbezit. Gut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Falkon United 17:0

90e minuut.
Hajduczek speelt de bal door. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gut passt de bal zonder na te denken. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 13%, Falkon United 87%.
Tatvanspor - Falkon United 17:0