Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1922 Konyaspor Elit Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Adabay rent richting de bal. Atasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabay rent richting de bal. Adabay draait met de bal, schiet en ... Metin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Elit Spor 0:1

20e minuut.
Uğur trapt de bal weg van het doel. Yedişik rent richting de bal. Uluca maakt een afschuwelijke overtreding. Yedişik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Yedişik is nu in balbezit. Uluca onderschept slim de pass. Uluca geeft een hoge lob. Duyar speelt de bal door. Sarınç rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1922 Konyaspor - Elit Spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1922 Konyaspor 53%, Elit Spor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1922 Konyaspor - Elit Spor 1:1

58e minuut.
Sarınç is nu in balbezit. Daar is Göksun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızıldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksun onderschept slim de pass. Göksun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kızıldemir passt de bal met de wreef. Atasay heeft problemen om de bal te vangen. Atasay passt de bal met de wreef. Sarınç is nu in balbezit. Sarınç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Çevik rent richting de bal. Uluca rent richting de bal. Uluca speelt de bal door. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarınç haalt uit met een fantastische trap. Uğur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Delen is nu in balbezit. Delen probeert naar een medespeler te passen. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen onderschept slim de pass. Delen speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Elit Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1922 Konyaspor 54%, Elit Spor 46%.
1922 Konyaspor - Elit Spor 1:2