Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falkon United Lord Cf
Normal Tactiek Hard
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Jaar geeft een lange en hoge pass. Senna kopt de bal weg. Vanheusden rent richting de bal. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Verdier is nu in balbezit. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucuk verovert de bal door een tackle van achteren. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:1

5e minuut.
Mucuk is nu in balbezit. Mucuk speelt de bal door. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jaar probeert naar een medespeler te passen. Arıcan rent richting de bal. Vanheusden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden schiet op doel. Tuncelililer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Błasiak heeft problemen om de bal te vangen. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Jaar rent richting de bal. Jaar draait met de bal, schiet en ... Tuncelililer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:2

16e minuut.
Verdier is nu in balbezit. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden passt de bal zonder na te denken. Jaar is nu in balbezit. Jaar haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:3

18e minuut.
Daar is Vanheusden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk is nu in balbezit. Vanheusden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden schiet op doel. Tuncelililer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:4

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Mucuk de bal onder controle te krijgen. Arıcan is nu in balbezit. Jaar verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Senna probeert naar een medespeler te passen. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dinçtürk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Verdier kopt de bal weg. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:5

30e minuut.
Demir met een sublieme pass. Sevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar is nu in balbezit. Jaar schiet op doel. Tuncelililer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan rent richting de bal. Vanheusden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falkon United 87%, Lord Cf 13%.
Falkon United - Lord Cf 0:6

48e minuut.
Milenković kan de bal niet met de borst controleren. Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Błasiak geeft de bal voor. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Argyroudis speelt de bal door. Verdier is nu in balbezit. Jaar rent richting de bal. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Demir onderschept slim de pass. Argyroudis onderschept slim de pass. Sevici verovert de bal door een tackle van achteren. Sevici draait met de bal, schiet en ... Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Buitenspel voor Cinli. Goede buitenspelval van de verdediging. Mašina komt het veld opgelopen. Uras komt het veld opgelopen. Včelák komt het veld opgelopen. Tuptyński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašina passt de bal in één keer door. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:7

65e minuut.
Sevici is nu in balbezit. Vanheusden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanheusden passt de bal in één keer door. Mašina rent richting de bal. Mašina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Senna passt de bal met de wreef. Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jaar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaar passt de bal met de wreef. Vanheusden rent richting de bal. Mašina rent richting de bal. Mašina haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mašina met een sublieme pass. Daar is Jaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaar passt de bal met de wreef. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:8

76e minuut.
Arıcan geeft een hoge lob. Inworp. Błasiak met een snelle inworp. Jaar is nu in balbezit. Jaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Błasiak kopt de bal weg. Jaar geeft een hoge lob. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden draait met de bal, schiet en ... Tuncelililer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:9

80e minuut.
Demir rent richting de bal. Błasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Błasiak geeft de bal voor. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Senna passt de bal met de wreef. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dinçtürk de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:10

85e minuut.
Vanheusden passt de bal zonder na te denken. Mašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dinçtürk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falkon United - Lord Cf 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falkon United 78%, Lord Cf 22%.
Falkon United - Lord Cf 0:11