Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tatvanspor Ajaxesleri
aaaaamet Tactiek gg
63% Balbezit 37%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 34.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Rincón de bal. Cisak is nu in balbezit. Cisak met een sublieme pass. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 0:1

14e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft een hoge lob. Kebab controleert de bal met de borst. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Dembski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hajduczek kopt de bal weg. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gut passt de bal in één keer door. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rincón onderschept slim de pass. Rincón met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Dembski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tatvanspor - Ajaxesleri 1:1

29e minuut.
Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Kalamees rent richting de bal. Kalamees passt de bal in één keer door. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Maccioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budnicki rent richting de bal. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een lange en hoge pass. Azkoitia Gabiola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 2:1

36e minuut.
Kebab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebab onderschept slim de pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 3:1

39e minuut.
Azkoitia Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Kalamees heeft problemen om de bal te vangen. Kalamees geeft een lange en hoge pass. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola geeft de bal voor. Budnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Dembski bokst de bal weg. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 42%, Ajaxesleri 58%.
Tatvanspor - Ajaxesleri 4:1

47e minuut.
Caramelo onderschept slim de pass. Caramelo probeert naar een medespeler te passen. Rincón rent richting de bal. Rincón met een sublieme pass. Budnicki rent richting de bal. De bal raakt de paal. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 5:1

54e minuut.
Kušek geeft de bal voor. Budnicki kopt de bal weg. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kalamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamees met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola schiet op doel. Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Ostrowski kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut draait met de bal, schiet en ... Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 6:1

67e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal met de wreef. Caramelo is nu in balbezit. Caramelo geeft de bal voor. Budnicki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Geyik rent richting de bal. Kušek rent richting de bal. Kušek geeft een hoge lob. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kalamees kan de bal niet met de borst controleren. Kalamees met een sublieme pass. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ostrowski speelt de bal door. Kalamees rent richting de bal. Kalamees geeft een lange en hoge pass. Budnicki springt en kopt de bal. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalamees geeft een lange en hoge pass. Budnicki rent richting de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 7:1

82e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón met een sublieme pass. Klungelig pakt Budnicki de bal. Budnicki schiet op doel. Dembski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Ajaxesleri 8:1

85e minuut.
Budnicki passt de bal in één keer door. Maccioni verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón met een sublieme pass. Azkoitia Gabiola rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 34%, Ajaxesleri 66%.
Tatvanspor - Ajaxesleri 8:1