Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1922 Konyaspor Kütahya Spor
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Duyar met een snelle inworp. Göksun geeft de bal voor. Uluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarınç is nu in balbezit. Sarınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Kütahya Spor 1:0

10e minuut.
Göksun is nu in balbezit. Göksun geeft een lange en hoge pass. Uluca rent richting de bal. Sarınç rent richting de bal. Sarınç schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik onderschept slim de pass. Çevik speelt de bal door. Sarınç rent richting de bal. Sarınç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Horoz onderschept slim de pass. Horoz geeft een hoge lob. Çevik is nu in balbezit. Tanağartan verovert de bal door een tackle van achteren. Tanağartan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hacıalioğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1922 Konyaspor - Kütahya Spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1922 Konyaspor 50%, Kütahya Spor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1922 Konyaspor - Kütahya Spor 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarınç de bal onder controle te krijgen. Manisalıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tez. Tez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pekkan geeft de bal voor. Göksun rent richting de bal. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksun onderschept slim de pass. Göksun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Duyar rent richting de bal. Duyar met een sublieme pass. Göksun rent richting de bal. Göksun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kırkalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırkalmaz met een sublieme pass. Bilecikli heeft problemen om de bal te vangen. Tutacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Uluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasım rent richting de bal. Uluca begaat een overtreding. Uluca krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tutacak rent richting de bal. Tutacak passt de bal zonder na te denken. Bilecikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikli haalt uit met een fantastische trap. Metin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1922 Konyaspor - Kütahya Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1922 Konyaspor 49%, Kütahya Spor 51%.
1922 Konyaspor - Kütahya Spor 1:2