Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MK FC TRABZON SĞOR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Altınok is nu in balbezit. Eltemiz rent richting de bal. Eltemiz passt de bal zonder na te denken. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Çekil rent richting de bal. Çekil geeft een hoge lob. Karaduman kopt de bal weg. Aksal is nu in balbezit. Aksal draait met de bal, schiet en ... Fidan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalı begaat een overtreding. Karaduman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK FC - TRABZON SĞOR 1:0

19e minuut.
Altınok geeft een hoge lob. Inworp. Katipalioğulları met de inworp. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MK FC - TRABZON SĞOR 2:0

33e minuut.
Karamanlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanlılar met een sublieme pass. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin onderschept slim de pass. Martin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kütükçü verovert de bal door een tackle van achteren. Martin is nu in balbezit. Martin passt de bal met de wreef. Aksal rent richting de bal. Aksal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zencefil heeft problemen om de bal te vangen. Karamanlı met een sublieme pass. Batmanlıoğlu rent richting de bal. Zencefil onderschept slim de pass. Zencefil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Levend geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çeşmeci met een snelle inworp. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Karamanlı geeft een lange en hoge pass. Deniz is nu in balbezit. Karamanlılar met een sublieme pass. Zencefil rent richting de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK FC 45%, TRABZON SĞOR 55%.
MK FC - TRABZON SĞOR 2:0

46e minuut.
Rüzgaroğlu passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karamanlılar. Karamanlılar krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Karamanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanlı onderschept slim de pass. Karamanlı probeert naar een medespeler te passen. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fidan met een harde bal richting middenveld. Çeşmeci controleert de bal met de borst. Çekil bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeci verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeci geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Deniz passt de bal met de wreef. Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karamanlılar speelt de bal door. Zencefil rent richting de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil is nu in balbezit. Eltemiz rent richting de bal. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MK FC - TRABZON SĞOR 3:0

79e minuut.
Inworp. Çeşmeci met een snelle inworp. Eltemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz geeft een lange en hoge pass. Katipalioğulları kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zencefil rent richting de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK FC - TRABZON SĞOR 4:0

81e minuut.
Altınok met een sublieme pass. Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz speelt de bal door. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Katipalioğulları passt de bal zonder na te denken. Yola is nu in balbezit. Yola passt de bal zonder na te denken. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK FC 47%, TRABZON SĞOR 53%.
MK FC - TRABZON SĞOR 4:0