Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaxesleri Falkon United
gg Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32.5 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Mucuk rent richting de bal. Yoğun onderschept slim de pass. Yoğun passt de bal in één keer door. Geyik rent richting de bal. Geyik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kutlusoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ateş speelt de bal door. Türkönde bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cisak zijn tegenspeler op de grond. Cisak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sevici stond buitenspel. Osmanlı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Neruda kopt de bal weg. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel. Tuncelililer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Gacula is nu in balbezit. Gacula probeert naar een medespeler te passen. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Türkönde bereikt de bal nog maar net als eerste. Detal speelt de bal door. Neruda is nu in balbezit. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer bokst de bal weg.

37e minuut.
Kebab geeft een hoge lob. Mucuk is nu in balbezit. Yoğun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yoğun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 21%, Falkon United 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajaxesleri - Falkon United 0:0

47e minuut.
Arıcan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cisak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacula is nu in balbezit. Gacula schiet op doel. Tuncelililer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Falkon United 1:0

55e minuut.
Osmanlı neemt vlug de vrije trap. Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda draait met de bal, schiet en ... Tuncelililer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Falkon United 2:0

62e minuut.
Aldemir speelt de bal door. Yoğun rent richting de bal. Yoğun passt de bal met de wreef. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan geeft een lange en hoge pass. Kebab kopt de bal weg. Geyik is nu in balbezit. Geyik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geyik is nu in balbezit. Mucuk is nu in balbezit. Neruda onderschept slim de pass. Neruda haalt uit met een fantastische trap. Tuncelililer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Falkon United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 24%, Falkon United 76%.
Ajaxesleri - Falkon United 3:0