Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lord Cf Tatvanspor
Hard Tactiek aaaaamet
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Azkoitia Gabiola onderschept slim de pass. Argyroudis is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola onderschept slim de pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Caramelo geeft de bal voor. Gurruchaga kopt de bal weg. Kalamees is nu in balbezit. Kalamees geeft de bal voor. Budnicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 0:1

15e minuut.
Milenković is nu in balbezit. Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki passt de bal met de wreef. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Argyroudis met een sublieme pass. Jaar rent richting de bal. Jaar met een sublieme pass. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Pechenniy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lord Cf - Tatvanspor 1:1

23e minuut.
Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Gurruchaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azkoitia Gabiola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gut neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:2

23e minuut.
Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Senna de bal onder controle te krijgen. Kalamees verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamees geeft een hoge lob. Mercantelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:3

27e minuut.
Azkoitia Gabiola geeft de bal voor. Milenković probeert naar een medespeler te passen. Gut rent richting de bal. Gut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:4

32e minuut.
Gurruchaga onderschept slim de pass. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek geeft de bal voor. Budnicki rent richting de bal. Budnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ostrowski kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola passt de bal in één keer door. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Gut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Hajduczek geeft een hoge lob. Rincón met een sublieme pass. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Mercantelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:5

37e minuut.
Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Kalamees geeft de bal voor. Ulloa heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mercantelli met een sublieme pass. Hajduczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvero de bal. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki onderschept slim de pass. Ulloa is nu in balbezit. Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Azkoitia Gabiola passt de bal zonder na te denken. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki schiet op doel. Mercantelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 73%, Tatvanspor 27%.
Lord Cf - Tatvanspor 1:6

48e minuut.
Jaar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaar passt de bal zonder na te denken. Verdier rent richting de bal. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Hubler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pechenniy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gut probeert naar een medespeler te passen. Rincón is nu in balbezit. Rincón speelt de bal door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek geeft de bal voor. Daar is Gurruchaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:7

74e minuut.
Ostrowski onderschept slim de pass. Ostrowski geeft de bal voor. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:8

78e minuut.
Kalamees onderschept slim de pass. Kalamees probeert naar een medespeler te passen. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Mercantelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:9

79e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal zonder na te denken. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel. Mercantelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 1:10

86e minuut.
Verdier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gut. Verdier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaar wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Tatvanspor 2:10

89e minuut.
Argyroudis passt de bal zonder na te denken. Senna rent richting de bal. Senna speelt de bal door. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar draait met de bal, schiet en ... Pechenniy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 56%, Tatvanspor 44%.
Lord Cf - Tatvanspor 2:10