Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kütahya Spor Ahtod Fc
433 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 27
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Tunuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanlı. Tunuslu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çamdalı met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ramazanoğlu de bal. Ramazanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ahtod Fc 0:1

16e minuut.
Şalt heeft problemen om de bal te vangen. Tutacak is nu in balbezit. Tutacak probeert naar een medespeler te passen. Bilecikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ramazanoğlu met een sublieme pass. Osmanlı is nu in balbezit. Tunuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunuslu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ahtod Fc 0:2

24e minuut.
Özengin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muğlalılar. Özengin raakt geblesseerd tijdens het duel. Saygınoğlu met een snel genomen vrije trap. Osmanlı heeft problemen om de bal te vangen. Tunuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunuslu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad probeert naar een medespeler te passen. Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ramazanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Osmanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanlı geeft een hoge lob. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikli onderschept slim de pass. Bilecikli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Osmanlı is nu in balbezit. Osmanlı geeft een hoge lob. Gümüşçü kopt de bal weg. Ramazanoğlu is nu in balbezit. Ramazanoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kütahya Spor 60%, Ahtod Fc 40%.
Kütahya Spor - Ahtod Fc 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Gümüşçü de bal. Ramazanoğlu is nu in balbezit. Ramazanoğlu passt de bal zonder na te denken. Tunuslu is nu in balbezit. Tunuslu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gümüşçü geeft een hoge lob. Tanağartan heeft problemen om de bal te vangen. Tanağartan passt de bal zonder na te denken. Tutacak rent richting de bal. Tutacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ahtod Fc 1:2

58e minuut.
Şalt speelt de bal door. Haddad is nu in balbezit. Haddad met een sublieme pass. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Klungelig pakt Gümüşçü de bal. Haddad is nu in balbezit. Kiremitçi is nu in balbezit. Haddad rent richting de bal. Haddad haalt uit met een fantastische trap. Demirhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ahtod Fc 1:3

62e minuut.
Şalt probeert naar een medespeler te passen. Haddad bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddad passt de bal zonder na te denken. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kasım is nu in balbezit. Kasım geeft een hoge lob. Manisalıoğlu kopt de bal weg. Bilecikli is nu in balbezit. Bilecikli draait met de bal, schiet en ... Dokuzeylül bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kütahya Spor 63%, Ahtod Fc 37%.
Kütahya Spor - Ahtod Fc 1:3