Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merzifon Spor 1922 Konyaspor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uluca zal de hoekschop nemen. Dönmezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sarınç rent richting de bal. Sarınç haalt uit met een fantastische trap. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt İsyankar de bal. Atasay rent richting de bal. Atasay met een sublieme pass. Sarınç rent richting de bal. Sarınç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Güngören de bal. Göksun is nu in balbezit. Göksun met een sublieme pass. Sarınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarınç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merzifon Spor 65%, 1922 Konyaspor 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Merzifon Spor - 1922 Konyaspor 0:0

48e minuut.
Güngören speelt de bal door. Tez is nu in balbezit. Atak probeert naar een medespeler te passen. Uzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ankaralıoğlu trapt de bal weg. Atasay kopt de bal weg. Ezelden is nu in balbezit. Göksun onderschept slim de pass. Göksun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - 1922 Konyaspor 0:1

52e minuut.
Uzan rent richting de bal. Atak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atasay. Atasay krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Atasay verovert de bal door een tackle van achteren. Göksun probeert naar een medespeler te passen. Eser met een sublieme pass. Klungelig pakt Sarınç de bal. Sarınç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ezelden kopt de bal weg. Güngören is nu in balbezit. Güngören probeert naar een medespeler te passen. Uzan rent richting de bal. Uzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Merzifon Spor - 1922 Konyaspor 1:1

69e minuut.
Çevik rent richting de bal. Gültekin onderschept slim de pass. Gültekin speelt de bal door. Uzan is nu in balbezit. Uzan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Göksun is nu in balbezit. Göksun passt de bal zonder na te denken. Sarınç is nu in balbezit. Sarınç haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dönmezoğlu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dönmezoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duyar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göksun bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merzifon Spor 52%, 1922 Konyaspor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Merzifon Spor - 1922 Konyaspor 1:1