Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merzifon Spor Lord Cf
Normal Tactiek Hard
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 38.7
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Verdier speelt de bal door. Dönmezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmezoğlu geeft een hoge lob. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden draait met de bal, schiet en ... Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Palu passt de bal zonder na te denken. Argyroudis rent richting de bal. Argyroudis passt de bal in één keer door. Daar is Verdier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Milenković onderschept slim de pass. Milenković passt de bal met de wreef. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Dönmezoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden schiet op doel. Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:1

28e minuut.
Błasiak kopt de bal weg. Daar is Ezelden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden schiet op doel. Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jaar onderschept slim de pass. Jaar passt de bal zonder na te denken. Verdier is nu in balbezit. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Verdier rent richting de bal. Verdier passt de bal zonder na te denken. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:2

34e minuut.
Kendir is nu in balbezit. Senna onderschept slim de pass. Senna speelt de bal door. Jaar is nu in balbezit. Jaar schiet op doel. Serinyel bokst de bal weg.

42e minuut.
Jaar rent richting de bal. Jaar geeft een lange en hoge pass. Kendir bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier onderschept slim de pass. Verdier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merzifon Spor 85%, Lord Cf 15%.
Merzifon Spor - Lord Cf 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Ezelden de bal. Jaar rent richting de bal. Jaar probeert naar een medespeler te passen. Vanheusden heeft problemen om de bal te vangen. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dönmezoğlu is nu in balbezit. Dönmezoğlu geeft de bal voor. Argyroudis kopt de bal weg. Jaar is nu in balbezit. Jaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuptyński komt het veld opgelopen. Mašina komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Błasiak met een sublieme pass. Jaar is nu in balbezit. Jaar passt de bal zonder na te denken. Verdier is nu in balbezit. Verdier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Serinyel trapt de bal weg van het doel. Błasiak kopt de bal weg. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar onderschept slim de pass. Jaar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:3

65e minuut.
Güngören is nu in balbezit. Argyroudis verovert de bal door een tackle van achteren. Argyroudis speelt de bal door. Mašina rent richting de bal. Mašina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:4

71e minuut.
Verdier met de inworp. Senna probeert naar een medespeler te passen. Jaar is nu in balbezit. Jaar schiet op doel. Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:5

82e minuut.
Eser is nu in balbezit. Jaar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaar met een sublieme pass. Mašina rent richting de bal. Mašina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:6

84e minuut.
Błasiak is nu in balbezit. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar haalt uit met een fantastische trap. Eser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Alvero speelt de bal door. Błasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Błasiak passt de bal in één keer door. Mašina is nu in balbezit. Mašina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Verdier met een sublieme pass. Daar is Jaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eser is nu in balbezit. Mašina onderschept slim de pass. Mašina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Merzifon Spor - Lord Cf 0:7

90e minuut.
Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar geeft een hoge lob. Kendir kan de bal niet met de borst controleren. Mašina rent richting de bal. Mašina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merzifon Spor 72%, Lord Cf 28%.
Merzifon Spor - Lord Cf 0:7