Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kütahya Spor Ajaxesleri
433 Tactiek gg
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun onderschept slim de pass. Yoğun passt de bal zonder na te denken. Geyik is nu in balbezit. Geyik draait met de bal, schiet en ... Demirhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Detal speelt de bal door. Gacula is nu in balbezit. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı is nu in balbezit. Gacula verovert de bal door een tackle van achteren. Gacula draait met de bal, schiet en ... Demirhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Geyik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ajaxesleri 0:1

10e minuut.
Neruda probeert naar een medespeler te passen. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal zonder na te denken. Neruda rent richting de bal. Neruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ajaxesleri 0:2

12e minuut.
Detal rent richting de bal. Detal speelt de bal door. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ajaxesleri 0:3

25e minuut.
Geyik rent richting de bal. Geyik passt de bal met de wreef. Neruda rent richting de bal. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cisak zal de hoekschop nemen. Geyik rent richting de bal. Geyik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı is nu in balbezit. Gacula verovert de bal door een tackle van achteren. Gacula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yoğun passt de bal in één keer door. Kasım is nu in balbezit. Kasım passt de bal zonder na te denken. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Horoz is nu in balbezit. Neruda onderschept slim de pass. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda rent richting de bal. Neruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kütahya Spor - Ajaxesleri 0:4

44e minuut.
Detal passt de bal in één keer door. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ... Osmanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kütahya Spor 84%, Ajaxesleri 16%.
Kütahya Spor - Ajaxesleri 0:4

49e minuut.
Osmanlı probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cisak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neruda is nu in balbezit. Neruda draait met de bal, schiet en ... Demirhan bokst de bal weg.

73e minuut.
Horoz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisak met een snelle inworp. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kütahya Spor 72%, Ajaxesleri 28%.
Kütahya Spor - Ajaxesleri 0:4