Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tatvanspor Babaeski Sportif Klübü
aaaaamet Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 16.2
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal in één keer door. Gut probeert naar een medespeler te passen. Budnicki rent richting de bal. Budnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rincón passt de bal met de wreef. Caramelo rent richting de bal. Caramelo geeft een hoge lob. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal zonder na te denken. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 1:0

9e minuut.
Kocabaş geeft een lange en hoge pass. Ostrowski kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola met een sublieme pass. Kalamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamees geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón geeft de bal voor. Kalamees kopt de bal weg. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Öykü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Meşeci is nu in balbezit. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut met een sublieme pass. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Öykü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kavasoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rincón zal de hoekschop nemen. Budnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 2:0

16e minuut.
Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçıoğlu rent richting de bal. Azkoitia Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Fakılı de bal. Budnicki rent richting de bal. Budnicki passt de bal met de wreef. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Öykü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Ostrowski rent richting de bal. Ostrowski geeft een hoge lob. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 3:0

23e minuut.
Inworp. Ostrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamees geeft de bal voor. Budnicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Azkoitia Gabiola onderschept slim de pass. Gut rent richting de bal. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Öykü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 4:0

28e minuut.
Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Gut is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kavasoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalamees zal de hoekschop nemen. Budnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Öykü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 5:0

29e minuut.
Kušek passt de bal in één keer door. Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal zonder na te denken. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kavasoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Öykü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Rincón is nu in balbezit. Rincón speelt de bal door. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Öykü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kavasoğlu de bal. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel. Öykü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola geeft een lange en hoge pass. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 6:0

34e minuut.
Meşeci heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fakılı is nu in balbezit. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kocabaş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalamees met een snelle inworp. Azkoitia Gabiola geeft een hoge lob. Budnicki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 7:0

41e minuut.
Azkoitia Gabiola probeert de bal met de borst te controleren. Fakılı is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola onderschept slim de pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 8:0

43e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kocabaş de bal. Kalamees rent richting de bal. Kalamees speelt de bal door. Gut geeft de bal voor. Öykü bokst de bal weg. Kavasoğlu geeft een lange en hoge pass. Öykü probeert de bal aan de voet te houden. Budnicki rent richting de bal. Budnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 9:0

45e minuut.
Kalamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamees speelt de bal door. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Öykü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 12%, Babaeski Sportif Klübü 88%.
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 9:0

48e minuut.
Azkoitia Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Gut rent richting de bal. Gut geeft een lange en hoge pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Birsel is nu in balbezit. Hubler verovert de bal door een tackle van achteren. Hubler speelt de bal door. Rincón is nu in balbezit. Rincón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kocabaş is nu in balbezit. Kocabaş geeft de bal voor. Inworp. Kalamees met de inworp. Azkoitia Gabiola geeft een lange en hoge pass. Öykü bokst de bal weg.

57e minuut.
Fakılı is nu in balbezit. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut speelt de bal door. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Öykü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Budnicki probeert de bal met de borst te controleren. Budnicki geeft een lange en hoge pass. Gut rent richting de bal. Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Öykü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 10:0

61e minuut.
Azkoitia Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Kavasoğlu ... Strafschop! Azkoitia Gabiola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budnicki neemt de penalty, wat een uithaal! Öykü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 11:0

62e minuut.
Gut speelt de bal door. Kalamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamees geeft de bal voor. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 12:0

68e minuut.
Fakılı rent richting de bal. Rincón onderschept slim de pass. Rincón geeft een lange en hoge pass. Azkoitia Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 13:0

70e minuut.
Azkoitia Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia Gabiola passt de bal in één keer door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Öykü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azkoitia Gabiola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kalamees geeft een hoge lob. Azkoitia Gabiola kopt de bal weg. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 14:0

73e minuut.
Kocabaş geeft een lange en hoge pass. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal met de wreef. Budnicki heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki schiet op doel. Öykü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azkoitia Gabiola rent richting de bal. Azkoitia Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 15:0

76e minuut.
Budnicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Kocabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola draait met de bal, schiet en ... Kavasoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 16:0

78e minuut.
Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut speelt de bal door. Kalamees met een sublieme pass. Klungelig pakt Budnicki de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fakılı rent richting de bal. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek speelt de bal door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Öykü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kalamees speelt de bal door. Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal in één keer door. Azkoitia Gabiola is nu in balbezit. Azkoitia Gabiola geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 17:0

87e minuut.
Caramelo probeert naar een medespeler te passen. Kušek met een sublieme pass. Kalamees is nu in balbezit. Kalamees geeft de bal voor. Budnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Atabey is nu in balbezit. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 18:0

90e minuut.
Budnicki passt de bal zonder na te denken. Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal met de wreef. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatvanspor 10%, Babaeski Sportif Klübü 90%.
Tatvanspor - Babaeski Sportif Klübü 18:0